Financování projektů z evropských a národních zdrojů

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Toto poradenství je poskytováno dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Poradenství

  • ID akce:
    1911583

Popis poradenství Financování projektů z evropských a národních zdrojů

Poskytujeme komplexní služby v oblasti získávání dotačních zdrojů pro soukromý i veřejný sektor z evropských, národních i nadačních zdrojů. Tyto služby zahrnují analýzu současného stavu podniku a nalezení optimální varianty dotačního produktu, zpracování projektových podkladů, zpracování žádosti dle požadavků poskytovatele dotace a následné aktivity související s realizací projektů (zpracování žádosti o platbu, přípravu podkladů pro výběrová řízení a jejich realizace, zpracování monitorovacích a závěrečných zpráv apod.)

 

Co získáte?

  • Rozvoj firmy a zvýšení konkurenceschopnosti na trhu díky pořízení nových technologií, rekonstrukce výrobních prostor, snížení nákladů na spotřebu energií, zvýšení kvalifikační úrovně vlastních zaměstnanců.
  • Nalezení vhodného dotačního zdroje pro Váš projekt a pomoc při jeho tvorbě, realizaci a monitorování v průběhu celého jeho „životního cyklu“.
  • Úsporu času vlastních zaměstnanců prostřednictvím komplexního zajištění administrativy projektu v průběhu realizace a monitoringu po jeho ukončení.