U-test osobnosti zaměstnance či uchazeče

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Toto poradenství je poskytováno dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Poradenství

  • ID akce:
    2158721

Popis poradenství U-test osobnosti zaměstnance či uchazeče

Co je to U-test?

Je to test osobnosti, pomocí kterého je možno porozumět potenciálu kandidáta a jeho vhodnosti na danou pozici, ale používá se i k testování již přijatých zaměstnanců firmy. V Evropě patří k jednomu z nejvíce používaných.

Proč U-test?

Stalo se Vám někdy, že jste přijali člověka, který měl dostatek praxe, ale práci u vás zcela nezvládl? Je dost možné, že potřeboval jiný typ práce nebo mu nevyhovovala oblast podnikání, které se věnujete.  Na úspěch člověka v určité branži má také vliv, jestli je to typ člověka, co má rád nové výzvy nebo mu vyhovuje stabilní, spíše rutinní, práce. Dokáže pracovat na dlouhodobých projektech nebo za sebou musí velmi rychle vidět výsledky své práce, aby byl spokojený? Na tyto a spoustu dalších otázek Vám odpoví právě U-test.

"U" v názvu testu znamená "understanding" tedy "porozumění", "pochopení" osobnosti.

Jaké Vám dá informace?

Tímto testem zjistíte, jestli daný člověk zvládne práci, na kterou se hlásí a jestli dokáže spolupracovat s ostatními. Další informace, které získáte, jsou, jak s daným člověkem pracovat,  jak ho řídit, na co si dát pozor, jak ho korigovat v práci a jakým způsobem jej rychle zaškolit.

Pro koho jej použít?

Tento test můžete použít při výběru nových pracovníků a také při hodnocení stávajícího personálu.  Hodí se k použití na všechny pozice,  protože vyhodnocení se provádí s přihlédnutím k postu, který  by daný člověk měl zastávat nebo již zastává.

Technické parametry

Test má 200 otázek a časová náročnost je 30 – 50 minut.  Vyplnění testu probíhá on-line , v případě použití na jednodušších pozicích jej lze vyplnit také v papírové podobě. Test v hodnotě 4 500 Kč bez DPH poskytujeme k vyzkoušení zdarma, případně za malý poplatek pro soukoromé osoby (i s certifikátem):

- Pokud s námi ještě nespolupracujete a chcete o našem testu vědět více, pak Vám - jako firmě - nabízíme PRVNÍ test zdarma.
- I když ne zcela zdarma, máme také pro soukromé osoby, které chtějí poznat svůj potenciál, možnost "otestovat se". Více informací získáte zde.

(Vyhrazujeme si právo neposkytovat test zdarma personálním agenturám a naší konkurenci.)