Zjištění lidského potenciálu

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Toto poradenství je poskytováno dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Poradenství

  • ID akce:
    404805

Popis poradenství Zjištění lidského potenciálu

O každého pracovníka se očekává, že plně stačí nejen na současné, ale i na budoucí úkoly. Úspěšní spolupracovníci jsou nezbytným předpokladem úspěchu společnosti.

Cílem metody "zjištění lidského potenciálu" je zjistit silné a slabé stránky Vašich spolupracovníků. Metoda ukáže, zda jednotliví pracovníci stačí na kvalitní plnění dnešních i zítřejších úkolů v pracovních oblastech vedení, motivování, kontroly, hodnocení a obchodu. Zda-li se mohou jejich nedostatky eliminovat a dané schopnosti posílit za pomoci speciálně zaměřených seminářů nebo je vhodné provést personální změny.

Cílová skupina

  • Vedoucí obchodních skupin
  • Všechny stupně managementu

Účastníci absolvují v 4 - 5ti členných skupinách jednodenní metodu "Aktivní den", kde je počet účastníků limitován náročností úkolů na zjištění jejich schopností dle Vašich požadavků.

Váš užitek

Získáte přehledné zhodnocení Vámi sledovaných vlastností Vašich spolupracovníků a popis schopností těchto spolupracovníků s přínosem pro Vaši společnost.

Využití služeb nezávislé profesionální společnosti eliminujete vliv subjektivního pohledu, sociálních vazeb, sympatií či antipatií a jiných nežádoucích závislostí.

Závěr metody "Zjištění lidského potenciálu" 

Vyhodnocením je grafické znázornění schopností každého účastníka ve vztahu k požadovaným výsledkům zaměstnavatele. Zároveň se srovnávají schopnosti každého účastníka s ostatními.

Součástí vyhodnocení je jmenovitě rozpracovaný optimální návrh na využítí těchto výsledků pro zkvalitnění práce Vašich spolupracovníků. Tento návrh je ve formě vzdělávací koncepce "ušité na míru" přesně dle Vašich skutečných potřeb.