Human Resources Consulting

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Toto poradenství je poskytováno dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Poradenství

  • ID akce:
    483703

Popis poradenství Human Resources Consulting

Klíčem k úspěchu všech podniků v tržním prostředí je správná strategie. Jsme přesvědčeni o tom, že vytvoření efektivního řízení lidských zdrojů sehrává v rámci českého hospodářství velmi důležitou úlohu.

Během posledních  let získal náš tým značnou zkušenost nejen při vyhledávání kvalifikovaného personálu, ale i při rozvoji speciálního know-how pro řízení lidských zdrojů všeobecně. Dnes nám naše postavení umožňuje nabídnout svým klientům individuálně navrhované řešení v rámci konkrétní strategie řízení lidských zdrojů.

Vyhledávání vrcholových manažerů pro české podniky bude zahrnovat i potřebu profesionálního hodnocení současné personální situace a její srovnání se skutečnými požadavky firem. Tento postup je nezbytný k zajištění efektivního a ziskově orientovaného řízení firem. Pro tyto úkoly vyvinula naše firma speciální nástroje.

Řízení lidských zdrojů zahrnuje však i takové otázky jako je tvorba organizačních struktur, platových a pobídkových systémů, hodnocení výkonnosti zaměstnanců, programy odborného tréninku spolupracovníků, plánování kariér a rozvoje manažerů. Ve všech těchto oblastech nabízí naše firma profesionální podporu.