Průzkumy spokojenosti zaměstnanců

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Toto poradenství je poskytováno dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Poradenství

  • ID akce:
    498260

Popis poradenství Průzkumy spokojenosti zaměstnanců

  • Průzkumem zmapujete firemní kulturu, způsob komunikace ve společnosti, zjistíte kvality prostředí důležité pro pracovní výkonnost.
  • Průzkum ukazuje, jak je uplatňována strategie společnosti, cíle společnosti, jak je vnímána firemní kultura.
  • Získáte konkrétní poznatky o tzv. indikátorech pracoviště. (cíle, kvalita, fyzické a psychické prostředí, uznání a odměny...)
  • Zjistíte, čím jsou vaši zaměstnanci motivováni a jak to naplňujete vy, jako společnost.
  • S ohledem na naše dlouholeté zkušenosti vám nabídneme možnost porovnání vašich výsledků s výsledky srovnatelných společností (benchmarking).

Nabídneme Vám alternativy přizpůsobené konkrétním požadavkům i podmínkám. Může obsahovat části zaměřené na tyto oblasti:

1. oblast – zaměřena na společnost

Tato část je částečně variabilní a vzniká na základě dohody se zadavatelem. Mimo doporučené oblasti (povědomí o cílech, kvalita a způsob předávání informací, atd.) je přizpůsobena specifickým požadavkům dané společnosti, jejím aktuálním otázkám, které navazují na některé předcházející průzkumy apod.

2. oblast – zaměřena na pracoviště

V této části využíváme zahraniční know-how. Zaměstnanci hodnotí své konkrétní pracoviště, práci nejbližšího pracovního týmu, oddělení. Je zaměřen na oblasti: rozdělení zodpovědnosti, produktivita, rozhodování, delegování úkolů a pravomocí, vnitřní a vnější komunikace, fyzické a psychologické prostředí, přístup ke kvalitě, tvůrčí činnost, inovace apod.

3. oblast – zaměřena na motivaci

Tato část je zaměřena na motivační faktory, které jsou pro zaměstnance nejdůležitější a zároveň mapuje naplnění těchto faktorů ze strany společnosti.