Systémy řízení (ISO, OHSAS, Six Sigma...)

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Toto poradenství je poskytováno dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Poradenství

  • ID akce:
    558114

Popis poradenství Systémy řízení (ISO, OHSAS, Six Sigma...)

TES Praha, jako jedna z vedoucích profesionálních firem v oblasti přípravy na certifikace podle mezinárodních standardů, nabízí svým klientům širokou paletu komplexních služeb. Náš globální integrovaný přístup, který kombinuje znalosti systémů řízení a jejich inovaci se znalostmi příslušné obchodní činnosti a průmyslového odvětví pomáhá našim klientům dosahovat vynikajících výsledků.

Systémy řízení pomáháme aplikovat v následujících oblastech.

 

ISO 9001:2000 je základní normou systémů managementu jakosti. Organizace certifikují tuto normu, aby prokázaly kontinuální jakost svých výrobků a služeb.

>> více


ISO 14001:2004 je základní normou environmentálních systémů managementu. Její certifikace je prezentuje pozitivní vztah organizace k životnímu prostředí.

>> více

OHSAS 18001:1999 je mezinárodní specifikací definující požadavky na systém managementu v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Certifikace této specifikace je zárukou systematického přístupu organizace k BOZP.

>> více

SA 8000 je mezinárodní standard, který upravuje a monitoruje především pracovní podmínky zaměstnanců. Normu zavádějí ty firmy, které chtějí deklarovat nejen kvalitu řízení, ale také společenskou odpovědnost.

>> více

Norma ISO/IEC 20000:2005 je první celosvětový standard, který se speciálně vztahuje k managementu služeb IT a zaměřuje na zlepšování kvality, zvyšování efektivity a snížení nákladů u IT procesů.

>> více

ISO/IEC 27001:2005 je mezinárodní standard definující požadavky na systém managementu bezpečnosti informací. Systém managementu bezpečnosti informací je systematický přístup k řízení bezpečnosti důvěrných informací zahrnující zaměstnance, procesy.

>> více

V oblasti bezpečnosti potravin jsou v současné době využívány národní a mezinárodní standardy a specifikace řetězců. Národní a mezinárodní standardy se zaměřují především na systémy bezpečnosti potravin v obecném pojetí, kdy nyní v České republice dominuje certifikovaný systém kritických bodů HACCP a v roce 2005 vydaná norma ISO 22000.

>> více


Systém řízení kvality pro obor zdravotnických prostředků rozšiřje požadavky systému řízení vybudovaného podle požadavků normy ISO 9001 v oblastech, kde je nutné a vhodné naplnit další požadavky v zájmu ochrany života a zdraví konečných uživatelů prostředků (pacientů).

>> více

ISO/TS 16949 specifikuje požadavky na systém managementu jakosti výrobců dílů pro automobilový průmysl. Zahrnuje v plném rozsahu požadavky ISO 9001:2000 a zvláštní požadavky na systém managementu jakosti, které jsou požadovány výrobci automobilů.

>> více

Six Sigma je podnikatelská filosofie zaměřená na neustálé zlepšování pomocí porozumění potřeb zákazníků, analýzy procesů a standardizace metod měření. Sigma je statistická koncepce, která představuje množství kolísání v procesu ve vztahu k požadavkům zákazníků nebo specifikacím. Jestliže proces funguje na úrovni Six Sigma, proměnlivost je tak malá, že výsledné produkty a služby jsou v 99,9997 % bez defektů.

>> více