Individuální a týmové koučování

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Toto poradenství je poskytováno dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Poradenství

  • ID akce:
    737987

Popis poradenství Individuální a týmové koučování

Věříme v jedinečnost a potenciál každého člověka. Koučování pak chápeme jako jednu z možných cest jak tento potenciál maximálně rozvinout, dát mu směr, smysl a přeměnit ho v konkrétní činy a výsledky ku prospěchu koučovaného i jeho okolí.

Cíle

Koučování může účastníkům pomoci:

- zvýšit osobní efektivitu a kapacitu

- strukturovaně a soustředěně rozvíjet svůj potenciál

- překonávat konkrétní problematické situace - vyrovnávat se s významnými změnami, efektivně řešit konfliktní situace a krize

- rozšířit svůj rejstřík komunikačních a manažerských dovedností, vymanit se z nefunkčních zaběhaných vzorců myšlení a chování

- smysluplně upravit styl sebeřízení, získat více kontroly nad rovnováhou mezi pracovním a osobním životem


Life Coaching
Váš pracovní úspěch nemusí být vykoupen zdravím, napjatými vztahy v rodině či nemožností užívat si života. V současné době jsou na člověka kladeny stále vyšší nároky a držet krok s trendy je někdy velmi obtížné. Life coaching se zabývá hledáním cest k co nejlepšímu vyvážení pracovních povinnosti a osobního života. Pomůžeme Vám najít ztracenou energii či zbavit se zlozvyků. Doporučíme Vám vhodné aktivity pro fyzickou i duševní kondici. Najdeme spolu nástroje pro péči o Vaši životní rovnováhu.

Business Coaching
Disponujete většinou znalostí a dovedností potřebných pro úspěch ve Vaší práci, ale hledáte způsob, jak dále zvyšovat svou efektivitu a produktivitu? Potýkáte se jakožto žena ve vedoucí pozici ve firmě s genderovými stereotypy? Cílem business coachingu je hlubší sebepoznání a rozvoj vlastního talentu, intuice a emoční inteligence tak, aby Vám tyto vlastnosti a schopnosti přinášely úspěch v manažerské praxi a ve světě podnikání. Buďte lídrem v pravém slova smyslu, motivujte nejen své podřízené, ale i sebe. Zlepšete komunikaci, uvědomte si své reflexivní vzorce chování a rozšiřte si rejstřík tak, abyste vždy mohli jednat co nejefektivněji. Pomůžeme Vám zvládat stresové a konfliktní situace a ukážeme Vám jak bojovat se syndromem vyhoření. Společně rozvineme Váš potenciál - možná i za hranice toho, co jste považovali za možné!