DOPRAVNÍ MANAŽER

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    100526

Popis kurzu na míru DOPRAVNÍ MANAŽER

Vzhledem k procesu začleňování naší společnosti do evropských struktur a postupnému sjednocování vzájemných norem, je nově zaměřen i cíl tohoto kurzu, který v různých variantách probíhá již třináct let a může se prezentovat více než devíti sty absolventy, kteří v současné době zastávají mnohé manažerské funkce v dopravních a spedičních společnostech v rámci celé ČR.

Přednášky a učební texty, zpracované na současné zákonné normy v ČR a mezinárodní dohody předními odborníky vysokých škol a z praxe garantují, že účastníci kurzu si rozšíří, případně potvrdí své znalosti potřebné k výkonu funkce vedoucího řídícího pracovníka.

Cílem manažerského kurzu je poskytnout řídícím pracovníkům (manažerům) poznatky, přístupy, metody logistiky a marketinkové strategie organizací, které řídí. Působit novými přístupy na myšlení manažerů, pracujících v oboru a tím ovlivnit rozvíjení podnikatelských aktivit ve firmě.

Studium bude organizováno ve tří až čtyřdenních cyklech cca 8 hod denně, většinou od středy do soboty. Celkem bude rozvrženo do 4-5 soustředění. Rozsah studia je 120 hodin. Místo konání kurzu je v atraktivním prostředí rekreačního střediska R.B. ORBITA na okraji Rožnova pod Radhoštěm.

Kurz je schválen podle vyhlášky č. 21/1991Sb. ve znění vyhlášky č.324/1992 Sb. MŠMT ČR pod. č.j. 12828/2002/25/74. Po úspěšném ukončení studia obdrží posluchač osvědčení s celostátní platností. Absolventům kurzu nahrazuje vzdělání potřebné pro odbornou způsobilost u živností "silniční motorová doprava osobní" a "silniční motorová doprava nákladní" dle zákona č. 455/1991 Sb. (živnostenský zákon) s tím, že k tomuto dokladu žadatel o koncesi musí ŽÚ předložit ještě doklad o vykonání čtyřleté praxe v oboru (Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR ze dne 2.5.2002 pod č.j. 19883/02/4110).