MANAŽER KVALITY - kurz akreditovaný MŠMT

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    112691

Popis kurzu na míru MANAŽER KVALITY - kurz akreditovaný MŠMT

Tento kurz, akreditovaný MŠMT, trvá celkem 18 dní, které jsou rozděleny do 9 bloků po 2 dnech.

PŘI SESTROJENÍ TOHOTO KURZU NA MÍRU VAŠÍ SPOLEČNOSTI STANOVÍME MAXIMÁLNĚ VÝHODNOU CENU, TERMÍNY, KTERÉ VÁM VYHOVUJÍ A DALŠÍ INDIVIDUÁLNÍ PODMÍNKY.

PRO KOHO JE KURZ URČEN:

Kurz je určen všem, kteří si chtějí osvojit praktiky v oblasti řízení a dozvědět se informace týkající se nejen managementu kvality, ale také dalších principů uplatňovaných při řízení společnosti. Kvalitu dnes už nelze vnímat jen jako jeden z parametrů výroby, ale promítá se nám také do služeb a je přítomna při všechna činnostech, které společnost provádí. Kvalitu tedy nevytváří jednotlivec, kvalitu tvoří týmy, a každý tým potřebuje schopného leadera s všeobecným přehledem a znalostmi.
Manažer kvality je pak v rámci společnosti ta osoba, která uvažuje komplexně, dokáže vidět souvislosti a řídí činnosti a tým lidí tak, aby bylo dosaženo maximálního efektu nejen z hlediska spokojenosti zákazníků, ale také účinného využití finančních prostředků.

CO ZÍSKÁTE:

Absolvent kurzu Manažer kvality získá znalosti z oblasti managementu kvality nad rámec požadavků normy. Následně dokáže zavést systém řízení tak, aby byl vhodný pro danou společnost a její požadavky. Umí pracovat s lidmi a řídit tým pomocí motivačních faktorů, vhodné komunikace a vedení. Ví, jak správně formulovat cíle a jak delegovat pravomoci a řídit podřízené pracovníky. Současně se orientuje v ostatních systémech managementu a umí provádět interní audity. Ve firmě, kde mají systém zaveden umí nalézt příležitosti ke zlepšování a řešit problémy a neshody vznikající nejen ve výrobě, ale i při řízení firmy.

Závěrečné zhodnocení získaných znalostí a dovedností bude probíhat formou zkoušky, která je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Obsahuje test, ústní přezkoušení a zvládnutí situace v příkladové studii.

Úspěšný absolvent obdrží osvědčení s časově neomezenou celostátní platností.

NÁPLŇ KURZU:

  • Základy managementu
  • Co vše je v managementu zahrnuto
  • Motivace, komunikace, vedení lidí a kontrola
  • Úvod do kvality, historie, otcové kvality
  • Systém managementu kvality - obecně
  • Systém managementu kvality – dle ISO 9001
  • Zlepšování kvality
  • Navazující systémy ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001
  • Interní audit

 Více na:

http://www.mbk.cz/skoleni-a-kurzy/iso-9001-a-souvisejici-skoleni/manazer-kvality-kurz-akreditovany-ministerstvem-skolstvi