TEAM HOLDING - potřebujeme tým manažerů, nikoli sportovců !

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    123742

Popis kurzu na míru TEAM HOLDING - potřebujeme tým manažerů, nikoli sportovců !

Motto : „ Pevnost řetězu je definována pevností jeho nejslabšího článku ”

Mnoho manažerských týmů již prošlo zkušeností, která říká, že i když tým skvěle funguje při společných sportovních a outdoorových aktivitách, po návratu do reálného firemního života se ze spolupracujícího týmu stane během několika dní skupina vzájemně soutěžících individualistů. Je to tím, že při podobných akcích ani při nejlepší vůli nemůže vzniknout rejstřík společných obecně sdílených manažerských dovedností ani vymezení a akceptace dovedností, kterými jednotliví členové naplňují své specifické manažerské role.

Tým TrimConu proto na základě metodiky Management by Competencies? připravil službu, která problematiku dlouhodobě fungujících manažerských týmů řeší. MANAGEMENT TEAM HOLDING je kombinací rozvoje individuálních manažerských kompetencí, budování týmové identity i schopnosti členů týmu efektivně spolupracovat na diagnostice a řešení firemních problémů.

MANAGEMENT TEAM HOLDING je tréninkový cyklus zaměřený diagnostiku a řešení reálných firemních problémů a výzev a na současné budování fungujícího manažerského týmu. Důraz je kladen na vyváženost společných i specializovaných manažerských dovedností i na průběžné zvyšování schopnosti týmu spolupracovat a řešit problémy spojené s rozvojem mezilidských vztahů.

MANAGEMENT TEAM HOLDING obsahuje 7 tréninků zaměřených na rozvoj a týmové využití komplexní sdílené sady manažerských dovedností z oblasti "tvrdého" i "měkkého" managementu. Na závěr cyklu účastníci prověří fungování svého týmu v rámci strategicko-taktické manažerské hry MANAGERIÁDA, která se odehrává v atraktivním prostředí jachtingu v tuzemských nebo zahraničních vodách.

MANAGEMENT TEAM HOLDING obsahuje jednoznačné zadání a průběžné plnění individuálních a týmových manažerských úloh, které jsou podporovány tréninkovým programem a doplňkovým koučováním. Výsledkem jsou skutečně vyřešené aktuální firemní problémy a výzvy a manažerský tým, který je schopný efektivně spolupracovat i v reálném firemním životě.

MANAGEMENT TEAM HOLDING je také trvalá služba podporující fungování manažerských týmů v situacích, kdy není možné nebo efektivní, aby je tým v plném rozsahu zvládal vlastními silami - může se jednat o intenzivní přípravu nových členů týmu, řešení konfliktů a krizí, či podporu při realizaci rozsáhlých organizačních změn.