TOP C - Firemní vzdělávání na míru

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    1239025

Popis kurzu na míru TOP C - Firemní vzdělávání na míru

Jsme specialisté v oblasti Firemního rozvoje a Business training. Zvyšujeme potenciál společností a jednotlivců tak, aby lépe zvládali své profesní postupy.

Pomáháme našim klientům k dosahování stanovených cílů a úspěšné realizaci podnikatelských strategií a procesů změn v celé firmě.

TOP C bylo v České republice založeno v roce 1999, aby Vám mohlo nabídnout tréninky „na míru“ a vzdělávací a rozvojová řešení pro uspokojení vašich jedinečných potřeb.

TOP C má nejvyšší kvalitu trenérů a konzultantů, kteří byli pečlivě vybráni, abyste si byli jisti, že dostáváte nejvyšší a nejlepší hodnotu, když hledáte partnera pro vaše vzdělávací a rozvojové potřeby.

Naše přednosti spočívají v naší schopnosti skloubit nejvyšší kvalitu poradenství a tréninků se vzdělávacími a rozvojovými požadavky klienta tak, aby došlo k očekávanému splnění požadovaných cílů.

Všichni naši trenéři a konzultanti přicházejí z praxe, kde zastávali vysoké manažerské a obchodní pozice. Jejich tři konkrétní role obsahují: osobní a firemní rozvoj, navrhování a realizace řešení a poskytování průběžného poradenství a podpory zákazníkům.

Klademe důraz na účastníky programů a povzbuzujeme je, aby si vytvořili konkrétní osobní plány rozvoje, které slouží v budoucnosti pro měření jejich výkonu.

Náš dynamický přístup ke vzdělávání je veden poptávkou, pokud tedy máte specifické vzdělávací potřeby, budeme na nich společně s vámi pracovat a navrhneme vám řešení na míru.

Každý z našich tréninků bude úzce spjat s vašimi cíli tak, aby zároveň vyhovoval vaší firemní strategii.


Chcete kurz šitý na míru vašim potřebám?

Kontaktujte nás.