Kurz Feng Shui prostoru

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    1378223

Popis kurzu na míru Kurz Feng Shui prostoru

Byu Feng Shui centrum Praha

Kurz Feng Shui prostoru FENG SHUI

Feng Shui v pracovním prostředí velmi přispívá k celkové harmonii zaměstnanců a tím i k jejich vyšším pracovním výsledkům. Nechte se inspirovat i vy, jak si vytvořit inspirativní prostředí pro svou práci a sestavit ten správný tým z těch správných lidí.

Feng Shui je tradiční čínské umění, které se zaměřuje na život v harmonii s okolním prostředím. Vyhledává nejideálnější energie pro člověka v daném místě a v určitém čase. Pomáhá v případech, kdy potřebujeme zlepšit či podpořit určitou nerovnováhu v oblasti zdraví, vztahů, prosperity či spokojenosti. Tradiční Feng Shui nám umožňuje ovlivnit vzájemné působení energií člověka a okolního prostředí tak, aby vše fungovalo v náš prospěch a v tom správném čase. Využívá se proto při harmonizaci našeho života, především při úpravách našeho bydlení nebo pracovního prostředí. Na základě tisíciletých zkušeností vznikl systém pravidel a principů, kterým dokážeme přizpůsobit každý prostor pro konkrétního jedince tak, aby se v takovém prostředí cítil co nejpříjemněji. Tradiční Feng Shui je proto založené na komplexních metodách s individuálními výpočty pro každého člena domácnosti či firmy, pro každý prostor a v závislosti na konkrétním čase. My se zabýváme právě tímto tradičním Feng Shui, které je založeno na těchto třech základních pilířích – člověk, prostor a čas. Moderní Feng Shui, tak jak ho znáte z knih a časopisů, je úplně něco jiného. V novém pojetí Feng Shui se řeší jen prostor, správné proudění energie a rozmístění nábytku včetně drahých pomůcek Feng Shui, což pro dokonalou harmonizaci opravdu nestačí. Rádi vám poradíme, jak si můžete i vy vytvořit příjemné prostředí kolem sebe, které vás bude nabíjet pozitivní energií, tím harmonizovat sebe sama, vaše vztahy, ale i zlepší vaše zdraví, prosperitu a spokojenost. Protože prostředí, ve kterém žijete a nejvíce se pohybujete, zrcadlí i váš život, jeho kvalitu a průběh. Co se naučíte - Základy tradičního Feng Shui jin a jang, 5 elementů,barvy,tvary, materiály,typy prostoru, krajina, pozemek, dům, byt, jednotlivé místnosti Metody Feng Shui Numerologie, intuitivní Feng Shui, Ba Gua ( Pa Kua ), magický čtverec, škola tvaru ( 1. – 2. října 2011, 29. – 30. října, 26. –27.listopadu ) Cena 5.940,- Kč při platbě do 30.6.2011 Cena 6.480,- Kč při platbě do 31.8.2011 ( záloha 1.000,- Kč do 30.6.2011 ) Cena 7.020,- Kč při platbě 1.10.2011 ( záloha 1.000,- Kč do 30.6.2011 ) Cena 7.290,- Kč při platbě jednotlivých seminářů ( záloha 1.000,- Kč do 30.6.2011 )

Více informací na www.byu.cz, dasa@byu.cz, 602556479

Kurzy nabízíme i dopolední a večerní, vždy každé úterý od 4.10. dopoledne od 9 - 13 hod celkem 9 týdnů nebo večerní od 18 - 20 hod, celkem 18 týdnů.