Testování aplikací - ISTQB Certified Tester Foundation Level CZ

Popis kurzu na míru Testování aplikací - ISTQB Certified Tester Foundation Level CZ

Kurz probírá problematiku testování softwarových aplikací a je akreditován organizací ISTQB (International Software Testing Qualificaton Board). Posluchači tak mohou po jeho absolvování skládat zkoušku CTFL (Certified Foundation Level) v českém i anglickém jazyce. Program ISTQB Certified Tester je uznáván a používán ve více jak 40 zemích jako standardní kvalifikační systém pro testování softwaru.

Kurz má za cíl poskytnout komplexní informace o problematice testování a umožnit účastníkům získat cenné znalosti potřebné v analytických a vývojových týmech. Posluchači jsou seznámeni se základními pojmy testování a s širokou škálou testovacích technik. Jsou představeny procesy testování a jejich začlenění do agilních a iterativních postupů vývoje softwaru. Dále se kurz zabývá problematikou řízení testování, probírá možnosti nástrojové podpory pro automatizované funkční a zátěžové testování. V rámci kurzu jsou probírány a na praktických cvičeních procvičovány různé testovací techniky. Posluchači mají možnost si ověřit získané znalosti na cvičných certifikačních otázkách v českém jazyce.

Kurz je určen pro

  • testery, analytiky, programátory, konzultanty, metodiky, správce aplikací,
  • vedoucí testovacích a vývojových týmů, kteří chtějí získat ucelený přehled o testovacích technikách, nástrojích a metodických doporučení pro jejich použití během vývoje a údržby softwaru.
Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je devět a jedna ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.