"Jak správně a efektivně řídit svůj sociální svět"

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    2253005

Popis kurzu na míru "Jak správně a efektivně řídit svůj sociální svět"

Popis kurzu:

Prakticky více než polovina české internetové populace používá facebook nebo jiné sociální sítě. Také jste přemýšleli o tom, jako tyto skupiny uživatelů oslovit?

Facebook, Twitter, Instagram či Pinterest může kromě zábavy sloužit také k propagaci Vaší firmy. Jak přesně definovat a zasáhnout cílovou skupinu, jakých chyb se vyvarovat a jak vyhodnocovat Vaší aktivitu se dozvíte právě na našem kurzu.

Pro koho je kurz určen:

  • pro prodejce, kteří využívají sociální sítě k akvizici
  • pro firmy, které prostřednictvím sociálních sítí budují image svého produktu / služby; pro účely firemní komunikace
  • pro správce, kteří mají za úkol vytvářet obsah firemních profilů na sociálních sítích
  • pro ty, kteří chtějí pochopit principy fungování sociálních sítí, popřípadě pozitivně ovlivňovat svoje dosavadní fanoušky na sociálních sítích
  • pro ty, kteří se konečně rozhodli vstoupit do světa sociálních sítí a absolutně si neví rady

Cíle kurzu:

V rámci celodenního kurzu byste měli pochopit základní principy sociálních sítí (Facebook, Google+, Twitter, Istagram, Pinterest a Linked in), jejich založení, jak své firemní profily následně spravovat a jak je zároveň efektivně využívat jako marketingový nástroj. Vysvětlíme si také základní pojmy, které jsou se současným světem sociálních sítí spojeny, jako jsou Edge rank, Viralita, Afinita, Taggování, Chech-in, Like, Talking about a spoustu dalších. Naučíme vás, jak svůj profil efektivně spravovat, jakým chybám se vyvarovat a jak co nejvíce zvýšit návštěvnost / oblíbenost vaší stránky. Nedílnou součástí kurzu budou také praktické ukázky a diskuze, kde se budeme věnovat vašim jednotlivým dotazům.

 

------

V případě objednávky kurzu pro 1 firemní tým se můžeme věnovat na základě zadání i konkrétnímu tématu produktové / firemní stránky a inspiracím na úspěšné statusy, které povedou ke zvýšení virality vaší stránky.

 

Po kurzu jsme pro celý váš tým k dispozici pro následné e-mailové, popřípadě telefonické konzultace (počet konzultací na základě dohody).