Kurzy bezpečné jízdy

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    24159

Popis kurzu na míru Kurzy bezpečné jízdy

Kurzy se pořádají na cvičištích ve Vysokém Mýtě a v Mostě. Jedná se o výcvik řidičů firemních i soukromých osobních vozidel, nákladních i speciálních. Kurzy jsou zaměřeny k osvojení návyku pro řešení krizových situací a způsobu bezpečné jízdy. Výcvik probíhá formou jednodenních kurzů pro skupiny cca 12 osob (doporučujeme max. 2 osoby na 1 vozidlo). Kurz se skládá z teoretické části a praktického výcviku jízdy včetně přestávky na občerstvení a oběd (na přání zajistíme).

Teoretická část probíhá na učebně s použitím projekční techniky v délce cca 1,5 hodiny. V této části se účastníci seznámí se základními zásadami chování a reakcemi v krizových situacích v závislosti na druhu vozidla i způsobu jízdy podle zaměření řidiče.

Praktický výcvik v celkové delce cca 4,5 hodiny se provádí na cvičných kluzných plochách (rovná plocha, zatáčka, kopec končící zatáčkou) pod dohledem instruktorů , kteří postupně seznamují účastníky se způsobem jízdy daným druhem vozidla, s praktickým ověřením a osvojením poznatků z teoretické části. Po celou dobu je zajištěna komunikace vysílačkami.