Linux

Popis kurzu na míru Linux

Strategie společnosti HP v oblasti operačního systému Linux zohledňuje skutečnost, že Linux je nejrychleji rostoucí operační systém na světě. Zcela logicky roste i počet zákazníků společnosti HP, kteří mají zájem o integraci systému Linux do svého IT prostředí.

Portfolio služeb HP v oblasti Linux je velmi komplexní - zahrnuje nejen operační systém, ale i software a služby, včetně rozsáhlého a neustále doplňovaného portfolia vlastních, úspěšných školení Linux, skládajících se z všeobecných přednášek, a také praktických cvičení.

Naše kurzy jsou navrženy tak, aby byly nezávislé na distribuci, vybrat si tedy můžete z verzí RedHat a SUSE — volba je na Vás. Absolvování školení Vám pomůže připravit se na příslušnou certifikaci. V případě Vašeho zájmu jsme schopní dodat i další certifikovanáškolení a zkoušky RedHat.

Více informací naleznete na adrese: https://education.hpe.com/

Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a deset ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.