Vedoucí provozu - mistr/mistrová se zaměřením na zpracovatelský průmysl - certifikovaný rekvalifikační kurz

Popis kurzu na míru Vedoucí provozu - mistr/mistrová se zaměřením na zpracovatelský průmysl - certifikovaný rekvalifikační kurz

Po absolvování kurzu je absolvent připraven pro činnost člena nebo vedoucího týmu pracovníků z oblasti výroby zpracovatelského průmyslu – činnost mistra/mistrové. Současně je profilem i samozřejmě činnost na pozici samostatného pracovníka z oblasti výroby zpracovatelského průmyslu. Absolvent zná problematiku výroby, orientuje se ve výkresové dokumentaci, zná základní prvky komunikace a řešení konfliktů s partnery a podřízenými. Je připraven na vedení samostatných úkolů. Zná zásady obchodní prezentace ve fyzické i virtuální podobě. Umí při práci v obchodě využít základní technické komunikační prostředky, zná technické postupy a zásady. Zná a prakticky dokáže aplikovat prvky štíhlé výroby a metody 5S.

http://www.jubela.cz/rekvalifikacni-kurzy/kurz/vedouci-mistr
Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je pět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.