Organizačně technický pracovník - s rozšířením na samostatného provozního operátora - certifikovaný rekvalifikační kurz

Popis kurzu na míru Organizačně technický pracovník - s rozšířením na samostatného provozního operátora - certifikovaný rekvalifikační kurz

Kurz je sestaven tak, aby vybraným zaměstnancům poskytl ucelený blok dovedností a zvyklostí současného standardu. Je zaměřen hlavně na uvědomění si významu každého pracovníka ve výrobním procesu. Současně jsou však dovednosti tohoto kurzu odbornou přípravou pro práci pod tlakem a následných změn ve stylu řízení, což je v dnešní době bohužel velmi častým jevem. Hlavní podstatou kurzu je metoda 5S (štíhlá výroba), která učí jak odstranit nevýkonnost, plýtvání, nedostatek sebedisciplíny, nízkou pracovní morálku, špatnou kvalitu a vysoké náklady. Důraz je kladen na osobní zodpovědnost každého zaměstnance a na zvládání pracovních i mimopracovních stresových situací, které snižují koncentraci a výkon pracovníků. Výsledkem této metody je, aby se s ní sami zaměstnanci ztotožnili, a změnili svůj přístup k práci. Kurz je veden interaktivní formou s četnými nácviky a zpětnou vazbou. Po jeho absolvování budou zaměstnanci okamžitě schopni vědomosti aplikovat a přispět svými znalostmi k rozvoji chodu firmy.

http://www.jubela.cz/firemni-vzdelavani/kurz/otp-provozni-operator
Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je tři a jedna ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.