MS Access - pokročilí

Popis kurzu na míru MS Access - pokročilí

Určeno pro uživatele, kteří si potřebují dále rozšířit své znalosti s databází Microsoft Access tak, aby v ní dokázali vytvářet funkční složitější databáze. Po absolvování kurzu si budou uživatelé schopni sami vytvořit středně složitou databázi (bez maker), upravovat ji, vytvářet z ní libovolné dotazy, formuláře a sestavy. Dále se naučí používat princip hesel a ochrany databáze.

Obsah kurzu: Tabulky - úprava struktury tabulky, nastavení relací, import a připojení dat z jiných tabulek nebo aplikací. Formuláře - vlastní návrh, vytvoření formuláře z více tabulek. Dotazy - výběrový dotaz, příklad kombinace podmínek, dotazy ve více tabulkách, souhrny a křížové dotazy, akční dotazy. Prezentace údajů pomocí sestav - návrhy a úpravy sestav. Správa a zabezpečení databáze na síti (uživatelské práva - přístup).

http://www.jubela.cz/pocitacove-vzdelavani/kurz/ms-access-pro-pokrocile
Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a čtyři ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.