MS Outlook

Popis kurzu na míru MS Outlook

Určeno pro ty, kteří používají denně počítač ke své práci a chtějí plně využít tohoto programu pro plánování svého pracovního dne a svých úkolů, plánování ve skupině a využívání elektronické pošty. Po absolvování tohoto kurzu budou uživatelé umět využívat všechny schopnosti uvedeného programu (plánování úkolů, schůzek, elektronickou poštu) včetně plánování ve skupinách..

Obsah kurzu: Základní popis programu - pruh nástrojů aplikace Outlook. Kalendář a nastavení, kontakty a zobrazení kontaktů a předvolby. Úkoly, Deník - prohlížení položek v deníku, filtrování údajů a nastavení. Elektronická pošta - jeden z hlavních nástrojů Outlooku - posílání a přijímání elektronické pošty, odpovídání, posílání a přijímání souborů-příloh pomocí elektronické pošty. Společné operace v prog. MS Outlook (archivace, filtrování, třídění, tisk).)

http://www.jubela.cz/pocitacove-vzdelavani/kurz/ms-outlook
Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a čtyři ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.