MS VISIO

Popis kurzu na míru MS VISIO

Tento kurz naučí posluchače upravovat do přehledné grafické podoby data, nápady, schémata, náčrtky a grafy včetně technických výkresů a síťových nákresů vyrobených některým z profesionálních programů. Posluchači pochopí podstatu programu a další možnosti jeho využití. Po praktické stránce je možno očekávat po ukončení kurzu od účastníků schopnost vytvoření středně složitého výkresu včetně jeho rozložení do vrstev.

Obsah kurzu: Úvodní ukázka vlastností programu. Tvorba nového výkresu, podklady, a vlastnosti stránek. Vkládání objektů do výkresu – grafické objekty, obrázky, kreslení, vkládání vývojových grafů, organizačních schémat a projektových úloh včetně propojování objektů. Tvorba a úprava šablon – předloh stran dokumentů, práce s vrstvami – kreslení projektových schémat. Export a import do dalších grafických programů (CorelDraw, CAD, Microstation …)

http://www.jubela.cz/pocitacove-vzdelavani/kurz/ms-visio
Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je deset a devět ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.