TRAINING CENTRE - MANAŽERSKÁ PŘÍPRAVA NA TĚŽKÉ CHVÍLE

Popis kurzu na míru TRAINING CENTRE - MANAŽERSKÁ PŘÍPRAVA NA TĚŽKÉ CHVÍLE

Program, který vás připraví na všechny manažerské rozhovory. Absolvujete modelové situace, které si tematicky sami zvolíte, dostanete důkladnou zpětnou vazbu kolegů a při podávání zpětné vazby ostatním si osvojíte zásady jejího poskytování i znalost kompetencí společnosti.


5 hlavních věcí, které Training Centre nabízí:

  • Vyzkoušet si typické situace z manažerské praxe s videotréninkem a lektorem, který umí dovednosti řádně „otestovat“ (nastavení spolupráce, vytýkací rozhovor, krizová porada, atd.).
  • Získat okamžitou zpětnou vazbu lektora a kolegů a hned ji zapracovat do následující situace.
  • Pochopit do hloubky vybrané kompetence z kompetenčního modelu a naučit se podle nich jednat i dávat zpětnou vazbu druhým.
  • Inspirovat se u kolegů, jak oni řeší různé situace a společně hledat ideální postupy.
  • Osvojit si při přípravách na rozhovory základy manažerského koučování (základní nástroje a metodiky, nastavování cílů) a najít situace, ve kterých podpoří manažerskou práci.


Metodika:
Training Centre je kombinací DC a tréninku. Jedná se o velmi intenzivní výcvikový program. Na závěr je možné též zpracovat individuální závěrečnou zprávu popisující výkon účastníka v jednotlivých kompetencích. Všichni účastníci projdou modelovými situacemi a videonahrávkou (jako při DC). Po každé situaci obdrží zpětnou vazbu, společně situace rozeberou na základě kompetenčního modelu a zároveň se také dozví, jak můžou příště postupovat jinak.  TC je možno sestavit jako sled situací se stoupající obtížností.

Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je šest a osm ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.