Techniky business analýzy

Popis kurzu na míru Techniky business analýzy

Disciplína business analýzy je popsána ve dvojici sesterských kurzů Business analýza dle BABOK® a Business Analysis Foundation.

V nich se mimo jiné uvádí, že jednou z klíčových kompetencí business analytiků je jejich schopnost adaptace a ta zahrnuje i volbu správných technik v závislosti na podmínkách, prostředí a znalostech zainteresovaných osob, se kterými business analytik spolupracuje. 

Tento kurz se zaměřuje na rozšíření spektra technik, které mohou business analytici využít ve své práci.

Kurz v úvodu stručně představí procesní rámce pro výkon business analýzy, opírající se o přístupy IIBA BABOK® V3 a BCS. V následujících kapitolách, které jsou strukturovány podle procesního modelu business analýzy, je postupně prezentováno 120 technik využitelných v jednotlivých fázích business změny.

Kurz je výrazně prakticky orientován, na závěr každé kapitoly si posluchači formou komplexního příkladu vyzkouší klíčové techniky dané kapitoly včetně interaktivních.

Znalosti získané na tomto kurzu lze s výhodou využít pro certifikační zkoušku v rámci kurzu Business Analysis Foundation.

Kurz je určen primárně pro

  • business analytiky, manažery business změn a projektové manažery.
  • Dále pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet vybrané techniky z oblasti business analýzy.
Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je tři a tři ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.