HR Akademie a jiné semináře ušité přesně na míru

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    3397708

Popis kurzu na míru HR Akademie a jiné semináře ušité přesně na míru

Jako jednu ze svých služeb nabízí Randls Training komplexní zajištění HR Akademie pro personalisty. Pracovníci HR se ve své praxi denně setkávají s celou řadou problémů z oblasti pracovního práva, ale často jim však chybí potřebné právní znalosti. Cílem HR Akademie je začínající, ale i zkušené personalisty důkladně provést pracovněprávními otázkami, které se týkají jejich práce, a to formou přednášek a především následných workshopů, vedených našimi lektory. Témata obvykle zahrnují pracovní právo v celém rozsahu – včetně ochrany osobních údajů, pracovnělékařských služeb nebo daňové abecedy pro personalisty.

Máte-li zájem se dozvědět o této Akademii více, neváhejte nás kontaktovat na e-mailové adrese training@randls.com, abychom si dohodli další postup a případné možnosti spolupráce.

Můžeme se však také zaměřit pouze na oblasti, které si vybere sám klient. Školení na míru umíme ostatně z celé oblasti pracovního práva. S klientem nejdříve prodiskutujeme jeho konkrétní potřeby a požadavky, následně klient od nás obdrží základní obsah semináře s cenovou nabídkou. Vše spolu projdeme, upřesníme, a pokud klient souhlasí, následně realizujeme. V případě zájmu může probíhat HR Akademie pro personalisty v Randl Training.

K dispozici máme vlastní moderní a zajímavé školicí prostory v Praze 4 – na Budějovické, v bezprostřední blízkosti metra.