TRÉNINK – Poka-Yoke

Popis kurzu na míru TRÉNINK – Poka-Yoke

Každému z nás se jistě někdy stalo, že jedeme autem z práce domů a nepamatujeme si cestu, že hledáme klíče, doklady, soubory, že zapomeneme nakoupit. Chybovat je totiž lidské. Je to něco s čím musí počítat současné systémy výroby zajišťující pro zákazníka perfektní kvalitu. A je to také jeden z důvodů proč se zabýváme metodou Poka-Yoke. Jak udělat práci chybu vzdornou, nezávislou na lidském faktoru? Tyto i jiné otázky týkající se řízení kvality v procesu s vámi budeme diskutovat při našem interaktivním tréninku, na kterém si budete mít možnost vyrobit vlastní poka-yoke a vyzkoušet si jak lidskému faktoru zabránit.

Spojení interaktivních her s tréninkem využívání průmyslových metod představuje moderní a efektivní metodu výuky. Využití speciálně připravené hry zajišťuje snadnější pochopení předkládané teorie a dává jasnou představu o tom, jak dané metody fungují v praxi. Námi dodané řešení využívá pro trénink stavebnici založenou na takzvaných „Ježcích“. Předností tohoto řešení je asymetrie kostek, která nám umožňuje do her zakomponovat faktor kvality.

KOHO OSLOVÍME:
Všem zájemcům z oblasti zpracovatelského průmyslu, kteří mají zájem o nastavení vlastních procesů formou standardů a principů štíhlé výroby. Procesním a výrobním týmům, kde nákladová položka hraje důležitý ukazatel a majitelům, ředitelům firem, kteří mají zájem o změny a úspory v oblasti procesů výroby, služeb, logistiky a administrativy.

OČEKÁVÁNÍ:
• Naučíte se aplikovat metodu Poka-Yoke.
• Zúčastníte se optimalizačního workshopu.
• Vyrobíte si vlastní poka-yoke na "reálný provoz".
• Začnete řídit kvalitu v procesu.
• Budete součásti zlepšovatelského týmu!

STANDARDY OBSAHU:
Obsažené principy: standardizace, vizualizace, workshop, týmové zlepšování, analýza a měření práce, tok jednoho kusu, dodavatelská logistika, poka-yoke, tahové systémy, heijunka, výrobní buňka

TERMÍN: přesný termín je stanoven na WWW stránkách Quality Point
ČAS SEMINÁŘE: jednodenní seminář jsme připravili od 08:30 - 16:00
LEKTOŘI SEMINÁŘE: Ing. Tomáš Stohr, Ing. Dušan Dostál 
CENA: 3,330.00 Kč
V ceně semináře je společný oběd včetně občerstvení, které je podáváno po celou dobu trvání semináře zdarma.
OBJEDNÁVKY: info@quality-point.cz
DALŠÍ INFORMACE: Jako účastník semináře získáte OSVĚDČENÍ o jeho absolvování, který můžete uvést ve svém CV - v části o absolvovaných kurzech a školeních.

Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a osm ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.