Komunikace I. - Trénink osobní prezentace a technik při jednání

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    59807

Popis kurzu na míru Komunikace I. - Trénink osobní prezentace a technik při jednání

URČENO: Pro všechny pracovníky, kteří s větší četností komunikují vně firmy, a pro ty, kteří významněji jednají interně.


CÍL : a) Vybavit posluchače praktickými dovednostmi v uplatňování komunikačních taktik a technik při jednání s obch. partnerem, podřízeným, zákazníkem, šéfem apod. - modifikovaně dle zaměření posluchačů. Trénovány jsou takové techniky a postupy, které se v praxi vyskytují četněji použitelné, nebo reagují na silně riskantní situace.

b) Živými prezentacemi seznámit každého z posluchačů s jeho dispozicemi osobního vystupování a reakcemi v zátěži (prezentace před lidmi, reakce na invektivy apod.). Tréninkem nastartovat vnímání jak svých vlastních verbálních a nonverbálních projevů, tak svého okolí a fixovat pozitiva odpovídající osobnímu naturelu. Tréninkové metody jsou koncipovány s vyšší mírou zátěžové motivace s uplatněním opakovaných videoprezentací.

c) Psychologickým ověřením vlastností osobnosti vybavit individuálně každého z posluchačů informacemi o své osobě. Diskrétně jim sdělit, kde mají silné a slabší stránky své povahy s doporučením jak jich využít, resp. jak s nimi obstát v náročných situacích.

ROZSAH: Určeno pro max. 15 ti členné skupiny. Standardní délka výcvikového soustředění je pětidenní. S plným využitím výukových dnů ( 8.30 hod. - 18 hod.) je realizován v délce 4 ? dne. Minimální délka tréninku, která dovoluje uplatnit motivující prezentační metody je čtyři dny. V tomto případě jsou však některá témata vypuštěna. Výcviková soustředění lze časově členit např. 2 + 2,5 dne apod.