Psychologická diagnostika posluchačů a její využití

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    59808

Popis kurzu na míru Psychologická diagnostika posluchačů a její využití

Komplexní psychologické ověření vlastností osobnosti posluchačů, orientované na jejich profesiogram, resp. na specifické nároky jejich práce. Výsledky jsou zúčastněným sdělovány individuálně a důvěrně spolu s poradenstvím jak svých dispozic využít a naopak jak zvládnout slabší místa. U některých jedinců vstupují do hry i akutní osobní problémy a rozlady, ovlivňující jejich výkonnost. Tato specifika je současně investicí do rekvalifikačního a sociálního programu zaměstnavatele.
Psychologickou diagnostiku lze po dohodě s dodavatelem a s vědomím posluchačů využít i pro personální účely.

FORMA TRÉNINKU:
Je orientována na praktické ověřování průběžně získávaných poznatků individuálním a skupinovým tréninkem. Jak je naznačeno v obsahové skladbě (kursivou) jsou posluchači aktivně zapojeni do aplikací na případech z praxe, rozboru živých a video ukázek, osobních prezentací ap.

Posluchači pracují s použitím pracovních podkladů (manuálů, případových studií, autentických dokumentů ap.) a instruktážních videoprogramů jak zahraničních, tak z produkce H + H KURSY včetně autentických nahrávek skrytou kamerou.

Každý posluchač absolvuje mj. dva prezentační výstupy. Prvý k informaci o svém současném projevu (návycích, reakcích ap.). V závěru pak druhý k ověření efektu z uplatnění doporučených technik , které si dle svého naturelu sám k prezentaci vybere. VIDEONAHRÁVKY ZŮSTÁVAJÍ JEHO VLASTNICTVÍM.