Etika rodičovství

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    82468

Popis kurzu na míru Etika rodičovství

Rodiče doufají, že jejich potomci budou mít výborné vlastnosti, a že budou dokonce lepší než oni sami. Většina z nich si přeje, aby dítě bylo charakterní, zdravé, dobré, milé, hodné a aby mělo dobrou budoucnost.

Vlastnosti nenarozených potomků je možno do jisté míry ovlivnit rodiči samotnými. Záleží na myšlení a chování obou rodičů před početím a během těhotenství. Porod samotný je velmi důležitý pro život potomka. Rovněž prvá léta života novorozence.

Obsah kurzu:
* Zjednodušené vysvětlení naší podstaty
* Co vše ovlivňuje naše potomstvo
* Jak myslet a jak se chovat
* Způsoby jak změnit současné myšlení a chování
* Kurz se bude konat v malém penzionu nedaleko Volyně. Penzion je obklopen velkou zahradou, kde najdete vlídná zákoutí lákající přemýšlet a studovat. Klidné, mírumilovné a osobité prostředí Vám umožní se soustředit a pochopit smysl rodičovské etiky. Dvouhodinové přátelské povídání se bude střídat s plaváním v krytém bazénu, s pobytem v sauně, cvičením v tělocvičně i venku a dle přání s masáží.

Nabídneme Vám přírodní stravu, ochutnáte různé pokrmy z čerstvé sezónní zeleniny, ukážeme Vám, co jíme my a naše děti. Doporučíme Vám jak se stravovat a žít s přihlédnutím k současným omezením.

Kurzy budou jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.