MODERNÍ VEŘEJNÁ SPRÁVA

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    84924

Popis kurzu na míru MODERNÍ VEŘEJNÁ SPRÁVA

Kurz je určen pracovníkům v oblasti veřejné správy,kteří si potřebují prohloubit svoji kvalifikaci s ohledem na specifika této sféry.
Absolvováním kurzu Moderní veřejná správa může stávající zaměstnanec splnit požadavky,které pro jeho funkční zařazení vyplývají ze zákona o státní službě.

Hlavní cíle:Kurz poskytuje komplexní orientaci v systému veřejné správy,seznamuje účastníky se specifiky a vývojem této oblasti,soustavou a orgány veřejné správy,právním rámcem jednotlivých činností a ekonomikou veřejné správy.Přináší souhrn znalostí z ekonomických,právních a společenskovědních disciplín s cílem vytvoření požadované kvalifikace pro působení ve veřejné správě,včetně evropského kontextu.

Základní vyučovací moduly tvoří:
?základy práva,
?ekonomika regionů,
?základy účetnictví.

Rozsah:4 semestry (72 hod./semestr)

Organizace:Soustředění v rozsahu 12x6 hodin (1 odpoledne v týdnu)nebo 5x14 hodin (pátek odpoledne a sobota)za každý semestr.

Vstupní požadavky:Ukončené středoškolské vzdělání a podání přihlášky ke studiu.Uchazeči budou přijati bez přijímacích zkoušek.

Způsob zakončení:Absolvent kurzu obdrží osvědčení o jeho absolvování v případě,že splní všechny předepsané povinnosti u jednotlivých předmětů (zkoušky,klasifikované zápočty a zápočty)a obhájí závěrečnou písemnou práci.

Bakalářské studium:Absolvent kurzu má možnost přestoupit na řádné bakalářské studium,obor Veřejná správa.Předměty,které se vztahují k vybranému oboru,mu budou uznány,což umožní ukončit řádné vysokoškolské studium a získat titul Bc.za 1 rok.