PUBLIC RELATIONS A VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    85270

Popis kurzu na míru PUBLIC RELATIONS A VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

Tento výukový program je tvořen podle současných požadavků vyučujících na pomoc při objasňování tohoto pojmu. (Jde o téma, které je probíráno v řadě společenskovědních předmětů) .

Celý program probíhá v navozené modelové situaci, kdy studenti jsou jako zástupci různých typů výrobců postaveni ve virtuálním konkurzu do role uchazeče o zakázku. Studenti si na vlastní kůži zkouší, jak je důležité správně formulovat, správně přijímat a zpracovávat a jakou úlohu mají sdělovací prostředky. Celý program má pevnou strukturu a studenti zde vystupují v daných úlohách. Proto je nutné, abychom předem znali přesný počet studentů, kteří se programu zúčastní. Aby byl program realizovatelný, je nutná účast alespoň 12 osob. Vhodný je třídní kolektiv o 20 - 30 lidech.

Cílem programu je naučit mladé lidi správně formulovat a zpracovávat požadavky vycházející z reálných situací v běžném životě.

Délka programu je 2 - 2,5 hodiny. Studenti nepotřebují žádné speciální pomůcky. Při nepříznivém počasí jsou vhodné přezůvky.