Rekvalifikační - Programátor www aplikací

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    85895

Popis kurzu na míru Rekvalifikační - Programátor www aplikací

Pro koho je kurz určen: Studium je vhodné pro všechny, kteří se chtějí seznámit s programováním, tvorbou www stránek a aplikací pro internet.

Cíl kurzu: Cílem kurzu je naučit zájemce orientaci ve světě internetu jako moderního prostředku komunikace a prostředí prezentace tak, aby získali dovednosti vedoucí k prosazování svých názorů jak platformou výměny, tak prezentací kvalitním hypertextovým dokumentem. Programování pomocí programovacího jazyka PHP, včetně seznámení se základy XML technologie a jejich praktickým uplatněním. Součástí kurzu je praktická práce s XML dokumenty s použitím špičkových nástrojů (zejména Systinet). Zájemce získá praktické zkušeností s jazykem SQL, CASE prostředky. Během rekvalifikace bude seznámen se základními pojmy a bude mu vysvětlena nejmodernější technologie programování (OOP, SQL, ADO, HTML, XML apod.).

Kritéria pro výběr účastníků:
Základními vstupními předpoklady pro účast na programátorském kurzu jsou:
1. ukončené střední odborné vzdělání
2. zájem o programování
3. znalost základů obsluhy výpočetní techniky.

Náplň kurzu: Základy programování 8 hodin ? HTML, DHTML, Javaskript 24 hodin ? tvorba WWW aplikací pomocí jazyka PHP 48 hodin ? XML 16 hodin ? SQL jazyk, návrh relačních databází, MS SQL server, MySQL 24 hodin.