Konzultace v oblasti bezpečnosti

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu eu-dat.cz.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Kurz na míru

  • ID akce:
    91226

Popis kurzu na míru Konzultace v oblasti bezpečnosti

Bezpečnost informačních systémů a počítačových sítí je složitý problém, k jehož řešení je třeba přistupovat komplexně, systematicky a zodpovědně. Stále více provozovatelů informačních systému si uvědomuje, že se nejedná o luxus, který je možné do systémů přidávat dodatečně, v době označované termíny jako "až bude aplikace hotová", "až bude vybudována počítačová síť", "až bude konsolidováno oddělení IT" a podobně.

Společnost ICZ a.s. je připravena poskytnout bezpečnostní konzultace v kterékoliv fázi návrhu, vývoje a provozu informačního systému či počítačové sítě. Z přehledu nabízených produktů je zřejmé, že naši odborníci jsou schopni odpovědět na otázky z různých oblastí, a že mohou poradit na požadované úrovni technické a systémové složitosti. U našich specialistů lze hledat pomoc například při konfiguraci bezpečnostních služeb na serverech, při připojování lokální sítě k Internetu, při návrhu a implementaci PKI. Skupina odborníků provádějících bezpečnostní audity a analýzu rizik rovněž nabízí své služby v této oblasti. Sledovat současné bezpečnostní trendy a nové technologie je základní podmínkou pro to, abychom mohli vykonávat svou práci dobře. Proto jsme také připraveni podělit se o nabyté znalosti s těmi zákazníky, kteří o to mají zájem.

Bezpečnostní konzultace, které poskytujeme, jsou šity na míru konkrétním zájemcům. Může se jednat o vysoce specializovanou konzultaci zabývající se specifickým technickým problémem, nebo naopak o prezentaci nových technologií, které jsou teprve na počátku praktického použití. Podle požadavků zákazníka ustavujeme týmy odborníků tak, aby zákazník dostal odpověď na všechny položené otázky.