Středisko vzdělávání s.r.o.

Základní info

Jsme vzdělávací a poradenská instituce s dlouholetou tradicí. Zaměřujeme se na rekvalifikační kurzy (akreditace MŠMT ČR a MPSV ČR), zkoušky z profesních kvalifikací (MŠMT ČR, MPSV ČR, MPO ČR, MMR ČR), odborné kurzy a semináře, přípravné kurzy na VŠ a SŠ a další vzdělávání pro pracovníky v sociálních službách (MPSV ČR). Naší hlavní předností je kvalita a odbornost lektorského týmu, který se skládá z univerzitních lektorů, profesorů a odborníků z praxe. Naší snahou je, aby kurzy a semináře byly nejen edukativní, ale také zábavné, naši klienti si z výuky odnesli co nejvíce a probíranou problematiku si také vyzkoušeli v praxi nebo na reálných příkladech. Organizace výuky je navíc vedena tak, aby vyhovovala i zájemcům, kteří se chtějí vzdělávat po práci.

Jako jedni z prvních jsme se začali zabývat širším vzděláváním v Moravskoslezském kraji. Patříme mezi jedno z prvních vzdělávacích zařízení na Ostravsku, které před 23lety organizovalo přípravné kurzy na vysoké školy a dodnes vzdělává budoucí vysokoškoláky. 

Po absolvování našich kurzů a seminářů obdrží účastníci osvědčení o absolvování. U akreditovaných kurzů se jedná o certifikát s celostátní a doživotní platností, který je využíván nejen úřady práce, firmami a personálními agenturami, ale také dalšími institucemi či profesními experty.

Rekvalifikace lze proplatit z prostředků úřadu práce. Spolupracujeme s pobočkami v celé republice. Nabízíme poradenství, jak vyplnit žádost, jaký kurz je pro vás vhodný i mnoho dalšího. Proto nás určitě kontaktujte, pokud si nejste v této oblasti jisti, ale máte zájem o kurzy zdarma nebo byste je rádi absolvovali jako samoplátci (v tomto případě neopomeňte, že nabízíme hned několik slev). Firmám a organizacím nabízíme možnost výuky dle vlastních přání. Více informací naleznete zde

 

Historie společnosti

Firma byla založena v roce 1992 Mgr. Zdeňkou Lysovou, která z počátku podnikala na živnostenský list, a to pod názvem Mgr. Zdeňka Lysová - Vzdělávací středisko Ostrava. Jako společnost s ručením omezeným působí Středisko vzdělávání od roku 2004. Tehdy také přijalo název Středisko vzdělávání s.r.o., pod kterým vystupuje dodnes. V roce 2016 došlo k převzetí společnosti Ing. Martinou Smolíkovou, jednatelkou. Jejím cílem je pokračovat v hodnotách společnosti s důrazem na kvalitu vzdělávacích programů, která koresponduje s novými trendy na trhu práce.

Středisko vzdělávání s.r.o. za svou existenci realizovalo mnoho kurzů a úspěšně vychovalo tisíce absolventů. Některé ohlasy klientů naleznete zde, firemní reference pak tady. Dlouhodobě spolupracujeme nejen se státními institucemi, ministerstvy, úřady práce, vzdělávacími ústavy či neziskovými organizacemi, ale také s různými firmami, školskými, sociálními a zdravotnickými zařízeními aj. 

Snažíme se reagovat na aktuální dobu, současné problémy i požadavky trhu a jednotlivců, a proto naši nabídku stále aktualizujeme. Připravujeme nové akreditace, vymýšlíme další kurzy a semináře a inovujeme také naše znalosti a postupy, abychom Vám mohli poskytnout ten nejlepší servis a poradenství. Proto se na nás neváhejte obrátit, navštívit nás nebo nás kdykoli kontaktujte.

Firma Středisko vzdělávání s.r.o. nemá žádné hodnocení

Buďte první a ohodnoťte firmu na Evalugo.cz

Kontaktovat firmu Středisko vzdělávání s.r.o.


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a osm ? Součet zapište číslicemi.