Remarkable, s.r.o.

Základní info

Rozvíjíme jednotlivce a pomáháme výkonnosti a spokojenosti týmů. Máme 20 let zkušeností z konkrétních rozvojových projektů. Tyto zkušenosti nápaditě a efektivně těžíme pro spokojenost našich klientů.

Krátkodobě vás možná vyvedeme z pocitové rovnováhy, abychom vás do ní nasměrovali dlouhodobě. Postavíme vás do pozoruhodných výzev, budeme po vás chtít, ať přemýšlíte o podstatě problému a vyřešíte ho co nejlépe bez předlohy. Podpoříme vaše sebevědomí nebo mu naopak vystavíme rozvojovou zpětnou vazbu.

Vypůjčíme si vždy takové prostředky, které pro vaši potřebu a aktuální situaci přinesou efektivní řešení. Sáhneme si pro simulační hry, virtuální realitu, outdoor expedici, reálnou práci vlastníma rukama  nebo třeba umělou inteligenci.

Řekněte nám, co potřebujete řešit, a my vám nabídneme, jak to na to společně jít. Nové výzvy vítáme, nebojíme se jich a umíme si s nimi poradit. Cítíme se dobře i v situacích, kdy ještě nemáte ujasněné zadání, jen ho tušíte. Pomůžeme vám ho dobře definovat a vyřešit. Uděláme celý proces zajímavým, protože to má pozitivní vliv na motivaci na sobě pracovat. 

Čemu věříme?

Že vás osvěžíme, dáme vám užitečný impuls. Že vás něco naučíme. Že se o sobě dozvíte něco nového nebo vám připomeneme něco, co už jste dávno zapomněli. Že dosáhnete s dobrým týmem víc, než byste dokázali sami, ale že dobrý tým nevznikne jen tím, že propojíte skvělé jedince. Věříme, že objevení své výjimečnosti a moudrosti je předpokladem  úspěchu a dlouhodobé spokojenosti.

Firma Remarkable, s.r.o. nemá žádné hodnocení

Buďte první a ohodnoťte firmu na Evalugo.cz

Kontaktovat firmu Remarkable, s.r.o.


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a sedm ? Součet zapište číslicemi.