Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Celní preference a původ zboží ve vztazích se třetími zeměmi 2018 v obchodní praxi

kurz

Základní info

Úvod
Kurz je určen všem zaměstnancům firem obchodujících se třetími zeměmi, zaměstnancům logistických společností, dále přímým i nepřímým zástupcům v celním řízení a dalším zájemcům, kteří se potýkají s celními preferencemi a důkazy původu, a potřebují si osvojit, popřípadě osvěžit a zaktualizovat své vědomosti týkající se preferenčních vztahů EU.

Cíle
Absolventi semináře budou schopni orientovat se v preferenčních vztazích EU, orientovat se ve složité problematice pravidel původu, vystavovat řádné důkazy původu, využívat finančních výhod, které obchodování se znalostmi preferencí EU přináší, využívat zdarma dostupné internetové a jiné zdroje k problematice.

Obsah
Základy práva EU k problematice. Struktura preferenčního systému EU. Nepreferenční pravidla původu. Jednostranná preferenční opatření (GSP). Zóny volného obchodu (FTA), celní unie (CU). Stanovení původu zboží (pravidla, kumulace, drawback,…) Důkazy původu (EUR1, FORM A, A.TR., prohlášení vývozce,…) Prohlášení dodavatele (prokazování původu v rámci EU). Internetové a další zdroje a jejich praktické využití.

Metodika
Výklad, příklady.

Určeno
Kurz je určen zaměstnancům firem obchodujících se třetími zeměmi, zaměstnancům logistických společností, dále přímým i nepřímým zástupcům v celním řízení a dalším zájemcům.

Celní preference a původ zboží ve vztazích se třetími zeměmi 2018 v obchodní praxi

Vybraný termín:

22.6.2018  Praha
09:00 – 16:00 hod.

Cena
3 400 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.