Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Intenzivní dvoudenní přípravný kurz k periodické zkoušce odborně způsobilých osob KOORDINÁTOR BOZP NA STAVENIŠTI podle zákona č. 309/2006 Sb., v platném znění

kurz

Základní info

Dle vývoje epidemiologické situace a aktuálních nařízení vlády budou naše kurzy probíhat v kombinované formě ( možnost výběru z prezenční a online účasti), či zcela online.

Dvoudenní přípravný kurz týkající se odborné způsobilosti fyzických osob k činnostem koordinátora BOZP podle zákona č. 309/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Doporučené pomůcky:

Vzhledem k tomu, že se kurz bude věnovat písemné práci ke zkoušce z odborné způsobilosti k činnosti koordinátora - Plánu BOZP, doporučujeme si sebou donést notebook.

Kurz je určen:
  • Pro osoby odborně způsobilé k činnostem koordinátora BOZP na staveništi, které již jsou držiteli osvědčení a chtějí se připravit k periodické zkoušce z odborné způsobilosti k činnostem koordinátora BOZP na staveništi. Uchazeč o zkoušku bude prokazovat, že  prováděl činnost koordinátora BOZP na staveništi a také, že splňuje požadavek na technické vzdělání dle § 10 odst. 2 zákona č. 309/2006 Sb., v platném znění.
  • Osvědčení mají platnost 5 let.
  • Pro zkušené odborníky, kteří se chtějí připravit ke zkoušce z odborné způsobilosti k činnostem koordinátora BOZP na staveništi (půjdou tedy k této zkoušce poprvé).
  • Co obdrží účastník na kurzu:
    • ZDARMA studijní materiály
    • ZDARMA software Tester KOO  pro procvičení testových otázek ke zkoušce (pro ostatní cena 1.500 Kč) 
    • ZDARMA software KOO-LEX® na zpracování plánu BOZP  ( pro ostatní cena 9.600 Kč)
    • Razítko MODICO R45 ZA ZVÝHODNĚNOU CENU (při úspěšném absolvování zkoušky fyzických osob z odborné způsobilosti "Koordinátor BOZP")

    Účastníci tohoto kurzu nebo i jiné fyzické osoby splňující předpoklady odborné způsobilosti podle § 10 odst. 2 zákona 309/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů se mohou jako uchazeči o zkoušku přihlásit ke zkoušce z odborné způsobilosti. Pokud uchazeči vykonají úspěšně zkoušku z odborné způsobilosti k činnostem koordinátora BOZP na staveništi, získají osvědčení a stávají se osobami odborně způsobilými.

    Účastníci tohoto kurzu mají nárok na slevu 50% na jakýkoliv software ROVS (nevztahuje se na Testery a aktualizace).

     

    Technické vzdělání konkretizovalo MPSV takto:

    Žadatel o zkoušku koordinátora bude muset podle Přechodných ustanovení splnit po skončení platnosti svého osvědčení nejpozději do 5 let od nabytí účinnosti novely zákona tj. od 1. května 2016, nový zákonný předpoklad OZ koordinátora, a to vzdělání technického zaměření. Po dohodě MPSV s MŠMT se bude při výkladu pojmu „vzdělání technického zaměření“ postupovat podle Přílohy č. 1 nařízení vlády č. 211/2010 Sb., o soustavě oborů vzdělání v základním, středním a vyšším odborném vzdělávání.

    Intenzivní dvoudenní přípravný kurz k periodické zkoušce odborně způsobilých osob KOORDINÁTOR BOZP NA STAVENIŠTI podle zákona č. 309/2006 Sb., v platném znění

    Vybraný termín:

    19.10.2020 –  20.10.2020  Brno - Žabovřesky

    Cena
    3 843 Kč + 21% DPH

    Kontakt na dodavatele získáte po registraci

    Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

    Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

    Nebo použijte poptávkový formulář.