Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Náhrada škody a nemajetkové újmy v pracovněprávních vztazích a aktuální otázky vybraných oblastí pracovního práva ve znění právní úpravy platné v roce 2020

Základní info

Na základě řady podnětů účastníků seminářů k pracovněprávním vztahům „od A do Z“ vyjadřujících požadavek, aby obsahem příštích seminářů byla vždy pouze dílčí, avšak tematicky ucelená věcně příbuzná problematika těchto právních vztahů, nabízíme monotématický seminář zaměřený na aktuální výklad právní úpravy pracovní doby, doby odpočinku, překážek v práci a dovolené zaměstnanců v pracovním poměru nebo na dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr.

Seminář je zaměřen na prezentaci v praxi nejfrekventovanějších institutů zákoníku práce a souvisejících právních předpisů v této oblasti platných a účinných v roce 2020 a to s přihlédnutím k aktuální soudní judikatuře. 

Program

Na základě řady podnětů účastníků seminářů k pracovněprávním vztahům „od A do Z“ vyjadřujících požadavek, aby obsahem příštích seminářů byla vždy pouze dílčí, avšak tematicky ucelená věcně příbuzná problematika těchto právních vztahů, nabízíme monotématický seminář zaměřený na aktuální výklad právní úpravy náhrady škody a nemajetkové újmy v pracovněprávních vztazích podle zákoníku práce a dalších vybraných oblastí pracovního práva.

 

Seminář je zaměřen na prezentaci v praxi nejfrekventovanějších institutů zákoníku práce a souvisejících právních předpisů v této oblasti platných a účinných v roce 2020, a to s přihlédnutím k aktuální soudní judikatuře. Seminář je zaměřen na praktické potřeby personalistů, mzdových účetních, vedoucích pracovníků a zaměstnanců podniků, škol, veřejných institucí a úřadů, územních samosprávných celků a všech, kteří se zajímají o problematiku pracovního práva.

  • Obsah semináře zahrnuje zejména problematiku

    1. Náhrada škody a nemajetkové újmy podle zákoníku práce
    2. - odpovědnost zaměstnance
    3. - odpovědnost zaměstnavatele
    4. - náhrada za ztrátu na výdělku při pracovním úrazu nebo nemoci z povolání
    5. Vybrané instituty pracovněprávních vztahů
    6. - způsoby vzniku pracovního poměru a dohod o pracích mimo pracovní poměr
    7. - převedení zaměstnance na jinou práci
    8. - způsoby rozvázání pracovního poměru a dohod o pracích mimo pracovní poměr
    9. - neplatné rozvázání pracovního poměru
    10. - doručování písemností
    11. - konkurenční doložka
    12. Aktuality pracovního práva
    13. - podle stavu legislativního vývoje v této oblasti práva

    V rámci semináře budou účastníci informování o dílčích změnách v pracovněprávní oblasti a rovněž budou prezentovány aktuální soudní judikáty a konzultovány případné dotazy účastníků týkající se výše uvedené problematiky.

     

Náhrada škody a nemajetkové újmy v pracovněprávních vztazích a aktuální otázky vybraných oblastí pracovního práva ve znění právní úpravy platné v roce 2020

Vybraný termín:

21.11.2019  Pardubický kraj Upřesnující informace k termínu
09:00 – 14:00 hod.

Cena
1 487 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a deset ? Součet zapište číslicemi.