Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Zvládání konfliktů v komunikaci

Kurzem Vás provede Mgr. Vojtěch Benda

Jsem lektor, facilitátor, mediátor a metodik vzdělávání. Fascinuje mě téma komunikace a dlouhodobě se jím zabývám z mnoha různých úhlů - v rámci…

Základní info

Během tréninkového kurzu zjistíte, jak naše komunikace ovlivňuje vznik a průběh konfliktu. Dozvíte se, jakým způsobem získat a udržet nadhled nad situací a jak včas odhalit emoce, které konflikt ovlivňují, a pracovat s nimi. Uvědomíte si důsledky použití různých komunikačních strategií a budete trénovat konkrétní nástroje, pomocí kterých je možné konflikt ovlivnit.

Co vám kurz přinese užitečného

• dozvíte se, jak konflikty v komunikaci vznikají a co ovlivňuje jejich průběh• pochopíte jaké výhody a nevýhody přinášejí různé strategie řešení• budete prakticky trénovat, jak do konfliktu vstoupit a jak jej ovlivňovat• zjistíte jak odhalit, o co druhému ve skutečnosti jde• vyzkoušíte si konkrétní komunikační techniky, které lze při konfliktu použít 

Kurz je určen pro

Každého, kdo se v životě setkává s konfliktními situacemi a lidmi a chce v těchto situacích získat větší nadhled a jistotu. Pro všechny, kteří chtějí konflikt nejen vyřešit, ale také udržet dobré vztahy v týmu, s partnery či klienty.

 

Průběh kurzu

Kurz je veden netradičním způsobem, v otevřené atmosféře, s vysokou mírou praktického zapojení účastníků. Myšlenky a zkušenosti budete objevovat v diskusích a praktických cvičeních. V modelových situacích budete trénovat konkrétní dovednosti. Klíčovou teorii pochopíte díky příkladům a názorným ukázkám.

Zvládání konfliktů v komunikaci

Vybraný termín:

30.10.2019  Praha
09:00 – 17:00 hod.

Cena
3 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a pět ? Součet zapište číslicemi.