Akreditovaný kurz Instruktor jógy 200 hodin

Základní info

INTERNATIONAL YOGA ACADEMY & YOGA FEDERATION OF EUROPE

Rekvalifikační akreditovaný kurz

Instruktor jógy 200 hodin

Zápis probíhá!

Termíny:  Listopad 2019 a Březen 2020

Místo: Praha 1 

Info: yoga.yfe@gmail.com

Web: https://www.yoga-ac.eu/cs/

 

Akreditovaný rekvalifikační kurz Instruktor jógy (Vzdělávací program Instruktor jógy) zahrnuje 200 hodin a trvá 4 měsíce.

Kurz Instruktor jógy je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR (rozhodnutí č. 037/2018-50, 070/2018-50). Po absolvování vzdělávacího programu International Yoga Academy, student obdrží Osvědčení o zkoušce (rekvalifikaci) akreditovaného vzdělávacího programu Instruktor jógy 200 hodin. Kromě certifikátu v češtině, můžete získat certifikát v cizím jazyce s certifikací Yoga Federation of Europe (https://yoga-federation.eu/cz/).  

Program výuky pro instruktory jógy probíhá v souladu s mezinárodními standardy, ve spolupráci s Yoga Federation of Europe a pod profesionálním vedením prof. dr. Predraga Nikiće – mezinárodního mistra jógy a univerzitního profesora. Prof. Dr. Predrag Nikić obdržel vyznamenání Padma Shri za mezinárodní přínos v oblasti jógy.  Je předsedou Mezinárodní společnosti pro vědecká mezidisciplinární studia v oblasti jógy. Je zakladatelem a šéfredaktorem mezinárodního vědeckého časopisu o józe SMYSL.

Obsah kurzu Instruktor jógy

Kurz Instruktor jógy zahrnuje všeobecné předměty (obecná část) a úzce specializované předměty a přednášky o filozofii jógy, psychologii jógy, metodice výuky jógy, teorii jógy a praxi jógy. Program výuky pro instruktory jógy (Vzdělávací program Instruktor jógy) probíhá v souladu s mezinárodními standardy. Program realizuje International Yoga Academy.

Cena zahrnuje: školné (teoretická a praktická výuka), studijní materiály (video a textové materiály, literatura) a Osvědčení (certifikát).

Akademický přístup józe

Akademický přístup józe se opírá o původní spisy velkých autorit: Jóga sútra od Patanjdaliho, Upanišady, Hatha jóga Pradípiká, Gheranda Samhita, kteří pohlížejí na jógu jako na disciplínu vlastního rozvoje. Bereme v úvahu a rozvíjíme různorodost, a proto máme studenty různých ras, náboženství a stáří. Teorie jógy a praxe jógy se studují podrobně od samého počátku, takže předchozí znalosti nejsou nutné. Studenti se učí, jak dát obsah svému životu, jak ho obohatit. Učí se o konceptu Jivamukti, jak integrovat svobodu a osvobodit se od všech vázaností a přiblížit se konceptu: „Žij v lásce a čiň dobré skutky”.

Pro další informace nás, prosím, kontaktujte prostřednictvím e-mailu yoga.yfe@gmail.com nebo na telefonním čísle  773 691 858

Akreditovaný kurz Instruktor jógy 200 hodin

rekvalifikace - akreditované MŠMT (z oblasti sportu)
Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a čtyři ? Součet zapište číslicemi.