Ochrana osobních údajů - praktické zkušenosti

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Místo konání

  • Region:
    Středočeský kraj
  • Adresa:
    Nad Šafranicí 574, 27601 Mělník
  • Termín

  • Počet vyučovaných hodin:
    4
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu Ochrana osobních údajů - praktické zkušenosti

Kurz je určen pro zástupce správců a zpracovatelů osobních údajů a dále pro všechny pracovníky, kteří přicházející do styku s osobními údaji a potřebují prohloubit znalosti v oblasti ochrany a zpracování osobních údajů.

Základem je výklad požadavků NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), dále jen „GDPR“, a adaptačního zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a jejich praktický dopad na chod organizace z pozice správce i zpracovatele osobních údajů. Dále se účastníci kurzu seznámí stanovisky Úřadu pro ochranu osobních údajů, praktickými zkušenostmi a minimálními požadavky pro prokázání souladu s GDPR.

Cílem je pochopit proces zabezpečení osobních údajů, se zaměřením na důležité oblasti a naučit se pracovat s osobními údaji.

 

Program školení:

  • GDPR a zákon č. 110/2019 Sb. – úvod, základní pojmy
  • Povinnosti správce a zpracovatele v rámci zpracování osobních údajů
  • Nejčastější subjekty údajů a důvody zpracování jejich osobních údajů
  • Posílení práv subjektu údajů
  • Prokázání souladu s GDPR a zákonem č. 110/2019 Sb. – minimální požadavky
  • Praktické zkušenosti a stanoviska Úřadu pro ochranu osobních údajů

Po absolvování kurzu účastník obdrží Osvědčení o absolvování kurzu.

Ceny jsou uvedeny bez DPH včetně studijních materiálů.

Podmínkou kurzu je účast minimálně 3 uchazečů. Po domluvě lze provést individuální školení, cena školení po domluvě s vedením.

 

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Kontaktovat firmu - Ideal Mělník a.s.

Váš email:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu. Kolik je šest a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Dodavatel veřejného kurzu

Ideal Mělník a.s.

Prosíme zmiňte EduCity
při kontaktování dodavatele

Adresa

Nad Šafranicí 574, 276 01 Mělník

Kontakty


*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.