Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Základy projektového řízení

kurz

Základní info

Úvod
Kurz je akreditovaný MV ČR pro průběžné vzdělávání úředníků a vedoucích úředníků, akreditace AK/VE-56/2010 a AK/PV-152/2010. Projekty jsou jedinečné úkoly, které vznikají, když je potřeba udělat něco, co se dříve nedělalo. Jejich charakteristickým rysem je nutnost dosáhnout plánovaného cíle v plánovaném čase a s plánovanými náklady. Řízení projektů je součástí pracovní náplně stále více osob. Projektové řízení nabízí metody a nástroje, jak uskutečnit zdánlivě nemožné – dodržet termín, rozpočet i požadované výstupy. Kurz je založený na praktickém provádění a procvičování nejdůležitějších činností projektového manažera.

Cíle
Účastníci budou umět využít základní nástroje a metody plánování a řízení projektů.

Obsah
Principy a pravidla projektového řízení, co je projekt, životní cyklus projektu. Kompetence manažera projektu a složení projektového týmu. Správné zadání projektu a stanovení cílů projektu. Plánování projektu – času, zdrojů a nákladů. Rizika v projektu. Kontrola a řízení realizace projektu. Plán dalšího rozvoje účastníků.

Metodika
Interaktivní výklad s cílenou diskuzí, příklady z praxe, cvičení, hry, řešení případové studie.

Určeno
Manažerům a pracovníkům, kteří příležitostně vedou projekty, členům projektových týmů, nově jmenovaným manažerům projektů bez předchozích zkušeností, vedoucím úředníkům a úředníkům, kteří vedou projekty nebo jsou členy projektových týmů.

Základy projektového řízení

Vybraný termín:

3.6.2020 –  4.6.2020  Praha 2
09:00 – 16:00 hod.

Cena
7 800 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.