Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Patologické jevy na pracovišti v kontextu právních a pracovně psychologických aspektů

Kurzem Vás provede Mgr. Marie Janšová - partnerka advokátní kanceláře Legalité. Zaměřuje se na poskytování právního poradenství v oblasti pracovního práva, včetně pracovněprávních aspektů obchodních transakcí, problematiky přechodu práv a povinností, specifik právních vztahů s manažery, poradenství v oblasti odměňování a ochrany know-how, kolektivního vyjednávání a zastupování v pracovněprávních sporech a v řízení před správními orgány. Dále se specializuje na právní vztahy statutárních orgánů korporací, ochranu osobních údajů a spornou agendu. Je členkou Kolegia expertů Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů (AKV), European Employment Law Association (EELA) a předsedkyní představenstva Czech Employment Lawyers Association (CzELA). Je mezinárodními právnickými ratingovými publikacemi pravidelně řazena mezi nejdoporučovanější pracovněprávní specialisty (Chambers Europe, Who’s Who Legal). Pravidelně přednáší a publikuje.

Kurzem Vás provede PhDr. Iva Moravcová - psycholožka práce a krizová manažerka, která zložila společnost IQI – Individual Quality Increase. Specializuje se na psychologii práce, klinickou a dopravní psychologii. Je certifikovanou mediátorkou s praxí ve vyjednávání. Je také soudní znalkyně psychologie se zvláštní specializací psychologie práce, managementu, personalistiky a psychologie dopravy. V době krize 2008 působila externě jako krizová interim HR manažerka v několika společnostech, osobně realizovala Outplacement pro Českou konsolidační agenturu (250 zaměstnanců), Outplacement na Ministerstvu vnitra ČR (250 zaměstnanců), v rámci fúze 3 společností Jablonex Group, Železnobrodské sklo a Ornela (1200 zaměstnanců) následný Outplacement po fúzi a další menší Outplacement projekty. Poté se jako mediátorka podílela na tvorbě mediačního zákona, následně vyučovala mediaci pro Českou advokátní komoru.

Základní info

Výběr z témat semináře:
* Šikana a bossing na pracovišti
* Nerovné zacházení a diskriminace na pracovišti
* Příklady z pracovně psychologické praxe (telekomunikační společnost, nemocnice, státní instituce, banka, automotiv aj.)
* Příklady z právní praxe – řešení, preventivní opatření

Patologické jevy na pracovišti v kontextu právních a pracovně psychologických aspektů

Vybraný termín:

19.4.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
2 223 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a osm ? Součet zapište číslicemi.