Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Online webinář - Nový zákon o odpadech a další změn environmentálních předpisů

kurz

Základní info

Úvod
Potřebujete se zorientovat v požadavcích předpisů pro nakládání s odpady v souvislosti se schvalovaným novým zákonem o odpadech? Nebuďte zaskočeni povinnostmi, a naopak počítejte s určitými úlevami z požadavků právních předpisů. Připojte se k webináři, poslechněte si, jaké změny se chystají, od kdy budou platit a promyslete si své dotazy či zkušenosti, preferována je písemná forma nejlépe předem. Na webináři se budeme zabývat aplikací požadavků nového zákona o odpadech, krátkým seznámením s nezbytnou terminologií a zejména upozorněním na diskutovaná témata, včetně zákona o výrobcích s ukončenou životností. Lektorem je zkušený konzultant, pověřená osoba resp. odborně způsobilá osoba v problematice odpadů a chemických látek. Program bude probíhat ve virtuální třídě v prostředí Adobe Connect. Den před konáním od nás obdržíte instrukce pro Vaše připojení.

Cíle
Účastník webináře bude po absolvování vědět jaké jsou základní požadavky nového zákona o odpadech, znát vybranou základní terminologii a definice, tedy i rozsah a působnost některých předpisů, schopen určit řešení základních požadavků právních předpisů, které se na organizaci vztahují.

Obsah
Úvod do odpadového hospodářství, přehled legislativy, terminologie, aktuální stav nového zákona o odpadech, termín účinnosti zákona, dotazy. Zákon o odpadech a o výrobcích s ukončenou životností, základní požadavky zákonů, nové, zrušené či změněné povinnosti jako např.: evidence a hlášení, živnostenský odpad, nová povolení pro oprávněné osoby, poplatky a pokuty. Diskuze.

Metodika
Výklad, praktické příklady, zodpovídání dotazů.

Určeno
Pracovníkům odpovědným za odpadové hospodářství a systém environmentálního managementu, a to jak vedoucím pracovníkům, kteří danou problematiku koordinují tak výkonným pracovníkům, kteří mají problematiku řešit. Kurs je vhodný rovněž pro organizace s certifikované podle normy ISO 14001, ISO 45001, pro interní auditory a manažery systémů.

Online webinář - Nový zákon o odpadech a další změn environmentálních předpisů

Vybraný termín:

10.9.2020  ONLINE
09:00 – 12:00 hod.

Cena
1 900 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.