Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

WEBINÁŘ - Řádná dovolená od roku 2021 a její aplikace v praxi

Základní info

Vážené mzdové účetní – zveme Vás na tento slíbený webinář, který vznikl jako kladná odezva a spokojenost s webinářem, konaným dne 15. října 2020.

V průběhu akce 15.10.2020 jste uvítali nabídku Dr.Kučerové k uskutečnění této aktivity a jak jsme slíbili, tak plníme a zveme Vás k účasti. Těšíme se na Vás.

 

Cílem webináře je seznámit účastníky s novou právní úpravou řádné dovolené po novele zákoníku práce od 1. ledna 2020. Komentář bude doplněn o praktické situace a příklady.

Stručný obsah webináře:

·        Druhy dovolené

·        Základní výměra dovolené (možnost prodloužení)

·        Dovolená při změně týdenní pracovní doby

·        Dovolená za kalendářní rok a její poměrná část – stanovení nároku na dovolenou, výpočty, zápočet překážek v práci, nové limity atd.

·        Dodatková dovolená – druhy dodatkové dovolené a základní podmínky, zápočet překážek v práci, souběh práv na dodatkovou dovolenou

·        Čerpání dovolené – nové i stávající podmínky čerpání dovolené, např. harmonogram dovolené, čerpání dovolené po částech, převod do dalšího roku, čerpání po mateřské dovolené atd.

·        Krácení dovolené v roce 2021

·        Dovolenková pokladna

·        Přechodná ustanovení a další.

Pro účastníky bude připraven materiál, který bude účastníkům webináře elektronicky rozeslán před konáním webináře.

Účast na webináři je po IT stránce jednoduchá. Postačí počítač připojený k internetu a pokud si zkusíte přehrát nějaké video na www.seznam.cz či www.idnes.cz a vše bude fungovat bez "zakousávání" videa, tak máte vše potřebné k účasti na webináři. Používáme konferenční systém ZOOM, který jsme již úspěšně vyzkoušeli.

Komora auditorů České republiky a organizátor tohoto semináře NOVATIS s.r.o. mají uzavřené  Memorandum o spolupráci v oblasti vzdělávání statutárních auditorů. 

Tudíž členové Komory auditorů ČR mohou v souladu s vnitřními předpisy Komory auditorů mít tento či jakýkoli jiný seminář uznán pro potřeby jejich kontinuálního profesního vzdělávání. Pokud se budete prosím hlásit na naše vzdělávací akce a seminář budete mít pro potřeby kontinuálního vzdělávání u KA ČR, tak nám tuto informaci napište do přihlašovacího formuláře přes tyto www a to do kolonky "další účastníci". Postačí napsat např. poznámku "pro kontinuální vzdělávání na KA ČR". Děkujeme. Toto platí i pro ostatní semináře pořádané NOVATIS s.r.o.

 

Přednáší:     PhDr. Dagmar KUČEROVÁ, výborná lektorka mzdového účetnictví

   Termín:     2. listopadu 2020 /pondělí/ od 9.00 / 8.30 online přihlášení/

       Cena:    2000,-Kč /vč. DPH/

Jen pár otázek a odpovědí prosím k webinářové podobě z pohledu účastníka -

co je to webinář a co k tomu bude účastník potřebovat? Webinář je vlastně přímý přenos hlasu lektora, obrazu lektora a podkladových materiálů na obrazovku vašeho počítače - a to buď ve vaší kanceláři nebo třeba doma na home office ....

Jaký je třeba mít počítač k tomu, aby webinář fungoval? Namísto popisu technických parametrů softwaru a hardwaru mi dovolte uvést raději následující. Pokud si na počítači, kde budete sledovat náš webinář, vyzkoušíte následující test, tak si můžete být jisti v tom, že budete mít kvalitní přenos webináře. Klikněte si prosím třeba na www.seznam.cz či www.idnes.cz a pusťte si některé z mnoha zde přiložených videí. Pokud bude video přehráno kvalitně, tj. bez zakousávání videonahrávky a bez zadrhávání hlasů či zvukových efektů, tak máte dostatečně parametricky kvalitní počítač a přenos bude fungovat. V opačném případě webinář fungovat nebude a jediným řešením je dobré internetové připojení případně novější operační systém /např. Win10,8, Vista, 7/

Je třeba se seznamovat s návodem na použití videokonferenčního prostředí? Všem účastníkům posíláme cca tři pracovní dny detailní návody či instruktážní videa na stažení a práci s webinářovým systémem. V případě potřeby nabízíme telefonickou podporu – a to při zahajování webináře nebo kdykoli před tím, tzv. po telefonické dohodě na tel. 722 546 496

Platební podmínky u webináře? Pouze převodem! Nehraďte prosím zálohově, tj. dopředu před konáním. Po webináři obdržíte mailem daňový doklad/fakturu se 14denní splatností.

Účastnický poplatek se nevrací. Nebudete-li se moci akce zúčastnit, pošlete náhradníka.

Pokud se na seminář přihlásí 2 a více účastníků z jedné organizace či firmy, bude základní

účast. poplatek snížen o 200,-Kč za každého posluchače. Členové SVAZU ÚČETNÍCH mají

nárok na slevu 100 Kč.

 

Kontaktní údaje na organizátora semináře:

NOVATIS s.r.o., Masarykovo náměstí 1484, 530 02 Pardubice

IČ: 27509974                DIČ: CZ27509974

Mail: seminare.ekonomika@seznam.cz     

Telefon: +420722546496, +420727855400

Bankovní spojení: 181925693/0600 MONETA  MONEY Bank a.s.

 

WEBINÁŘ - Řádná dovolená od roku 2021 a její aplikace v praxi

Vybraný termín:

2.11.2020  ONLINE Upřesnující informace k termínu
09:00 – 13:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a osm ? Součet zapište číslicemi.