Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Odpady ve stravovacích provozech pro začínající a mírně pokročilé

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová Ph.D.

Základní info

Cíle kurzu

Cílem je seznámit vás s problematikou odpadů ve stravovacích provozech a se základními povinnostmi původců odpadů.

Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář vám přinese odpovědi na otázky, co se má udělat s odpadem před jeho vyhozením, jak správně likvidovat zbytky jídel, zda je možné používat drtič odpadu, a mnoho dalších informací.

Určeno pro

Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice odpadů ve stravovacích provozech dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za tuto oblast zodpovědní. Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).

Obsah kurzu

• přehled platné legislativy,

• základní pojmy a definice,

• legislativní požadavky (povinnosti při nakládání s odpady),

• povinnosti původce odpadů,

• hygienické požadavky,

• praktické nakládání s odpady ve stravovacích provozech.


Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Odpady ve stravovacích provozech pro začínající a mírně pokročilé

Vybraný termín:

8.11.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a dvě ? Součet zapište číslicemi.