Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Mistrovství v obchodním jednání s firemními zákazníky - virtuálně

Základní info

Svět mezilidské interakce se v posledních letech změnil a změna se nevyhnula ani obchodování. Během pěti setkání se seznámíte s tím, jak navazovat obchodní vztahy v různých situacích. Na základě nových poznatků si vysvětlíme, proč selhávají postupy, které se dříve zdály optimální. Naučíte se praktické postupy a techniky pro jednání i za náročnějších okolností. Zjistíte, jak jednat, abyste si dokázali udržet vlastní hranice. Poznáte, co zvažovat a používat, když potřebujete vyjednávat a co dělat pro to, abyste mohli ovlivňovat druhé bez manipulace. Tréninkem nejdůležitějších dovedností vám otevřeme cestu ke stylu obchodování, který bude v souladu s osobnostní výbavou každého účastníka vzdělávacího programu.
  • 1. Úspěšné obchodní vyjednávání (3 hodiny)
  • 1. Úspěšné obchodní vyjednávání (3 hodiny)
  • V tomto online programu si zopakujeme základní fáze úspěšného obchodního jednání. Seznámíte se s pokročilými technikami odlišení se od konkurence a komunikace užitku nabízeného produktu/služby pro obchodního partnera. Na praktických ukázkách si osvojíte techniky přípravy na úspěšné uzavření obchodní dohody. Součástí tohoto tématu jsou techniky prodeje tváří v tvář i přes telefon
  • 2.Pokročilé techniky kladení otázek (3 hodiny)
  • V tomto online programu se naučíte, jak správně pokládat otázky a „zahrát na správnou strunu” zákazníka. Ověříte si, že mnohem snazší je nechat zákazníka „přesvědčit sám sebe“. Díky správnému principu pokládání cílených otázek se odlišíte od konkurence a zvýšíte tak užitek vámi nabízené služby či produktu pro zákazníka.
  • 3. Zvládání námitek (3 hodiny)
  • Tento online program je zaměřen na základní a pokročilé techniky zvládání námitek. Na praktických příkladech si osvojíte techniky, jak „překonat“ základní námitky na cenu, dostupnost a podmínky, a jak si poradit s „falešnými“ námitkami typu „musím si to rozmyslet“, „musím se poradit“ apod.
  • 4.Obchodní jednání v B2B obchodu a jeho specifika (3 hodiny)
  • Tento online program je zaměřen na vyjednávání s nákupčími, technickými pracovníky, manažery či majiteli firem. Dozvíte se, jaká jsou specifika úspěšného jednání a jak tato specifika využít ve svůj prospěch. Jednotlivé obchodní techniky si budete moci procvičit na připravených praktických příkladech a modelových situacích.
  • 5.Obchodní jednání v online prostředí (3 hodiny)

Mistrovství v obchodním jednání s firemními zákazníky - virtuálně

Vybraný termín:

20.1.2021  ONLINE

Cena
6 000 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a šest ? Součet zapište číslicemi.