Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systémy bezpečnosti obalů – standardy pro výrobce obalů v potravinářství, posouzení zranitelnosti z hlediska falšování

Kurzem Vás provede Dr. Ing. Leona Petrová

Základní info

Cíle kurzu

Na semináři se dozvíte konkrétní požadavky jednotlivých standardů bezpečnosti obalů a o podmínkách pro úspěšnou certifikaci. Odnesete si přehledné informace, který standard je pro certifikaci vaší firmy nejvhodnější. Získáte praktické rady, jak se vyvarovat neshod při auditu. Získáte informace o legislativních požadavcích ČR a EU a o požadavcích výrobců potravin ve vztahu ke kontaktním materiálům s potravinami. Získáte informace pro provedení posouzení zranitelnosti z pohledu falšování obalů, pro určení rizika podvodné činnosti související se záměnou, nesprávným označením, falšováním nebo paděláním.


Získejte informace o požadavcích standardů BRCGS – Packaging materials, IFS PACsecure, ČSN EN 15593: Obaly – Management hygieny ve výrobě obalů pro potraviny a FSSC 22000, včetně požadavků standardů ve vztahu k falšování obalů.

Určeno pro

Seminář je určen zejména pro pracovníky společností vyrábějících obaly, které jsou určené pro potravinářský průmysl. Dále je vhodný i pro pracovníky potravinářských firem, kteří realizují audity u dodavatelů obalů.


Seminář je vhodný zejména pro:

– manažery kvality,

– certifikační manažery,

– pracovníky oddělení kvality a vývojových oddělení,

– pracovníky zodpovědné za potravinářskou a obalovou legislativu,

– auditory dodavatelů, interní auditory.

Obsah kurzu

• úvodní informace o standardech,

• požadavky BRCGS – Packaging materials,

• požadavky IFS PACsecure,

• požadavky ČSN EN 15593: Obaly – Management hygieny ve výrobě obalů pro potraviny, • požadavky FSSC 22000,

• příklady častých dotazů a neshody při auditech certifikovaných společností,

• legislativní požadavky na výrobce obalů a obalových materiálů v kontaktu s potravinami,

• požadavky potravinářských výrobců na dodavatele obalů (Prohlášení o shodě),

• posouzení zranitelnosti z pohledu falšování obalů.


Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systémy bezpečnosti obalů – standardy pro výrobce obalů v potravinářství, posouzení zranitelnosti z hlediska falšování

Vybraný termín:

1.11.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a tři ? Součet zapište číslicemi.