Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systémy bezpečnosti obalů – požadavky standardů na výrobce obalů pro potravinářský průmysl, posouzení zranitelnosti z hlediska falšování

Kurzem Vás provede Dr. Ing. Leona Petrová

lektorka a konzultantka – oblast výroby potravin a obalových materiálů v kontaktu s potravinami, standardy bezpečnosti potravin, obalů a logistiky,…

Základní info

Cíle kurzu

Na semináři se dozvíte konkrétní požadavky jednotlivých standardů bezpečnosti obalů a o podmínkách pro úspěšnou certifikaci. Odnesete si přehledné informace, který standard je pro certifikaci vaší firmy nejvhodnější. Získáte praktické rady, jak se vyvarovat neshod při auditu. Získáte informace o legislativních požadavcích ČR a EU a o požadavcích výrobců potravin ve vztahu ke kontaktním materiálům s potravinami. Získáte informace pro posouzení zranitelnosti z hlediska falšování obalů, pro určení rizika podvodné činnosti související se záměnou, nesprávným označením, falšováním nebo paděláním.

Určeno pro

Seminář je určen zejména pro pracovníky společností vyrábějících obaly, které jsou určené pro potravinářský průmysl. Dále je vhodný i pro pracovníky potravinářských firem, kteří realizují audity u dodavatelů obalů.

Seminář je vhodný zejména pro:
- manažery kvality,
- certifikační manažery,
- pracovníky oddělení kvality a vývojových oddělení,
- pracovníky zodpovědné za potravinářskou a obalovou legislativu,
- auditory dodavatelů, interní auditory.

Obsah kurzu

• úvodní informace o standardech,
• požadavky BRCGS – Packaging materials,
• požadavky IFS PACsecure,
• požadavky ČSN EN 15593: Obaly – Management hygieny ve výrobě obalů pro potraviny,
• požadavky FSSC 22000,
• příklady častých dotazů a neshody při auditech certifikovaných společností,
• legislativní požadavky na výrobce obalů a obalových materiálů v kontaktu s potravinami,
• požadavky potravinářských výrobců na dodavatele obalů (Prohlášení o shodě),
• posouzení zranitelnosti z pohledu falšování obalů.

Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systémy bezpečnosti obalů – požadavky standardů na výrobce obalů pro potravinářský průmysl, posouzení zranitelnosti z hlediska falšování

Vybraný termín:

7.6.2021  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a tři ? Součet zapište číslicemi.