Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Kurzem Vás provede Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

lektorka a poradkyně

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v požadavcích na zajišťování bezpečnosti potravin, v problematice systému HACCP.

Budou probrány jednotlivé principy systému HACCP, postupy udržování efektivního systému.
Získáte informace z oblasti mikrobiologie a informace o nejčastějších chybách při udržování systému HACCP.

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou zodpovědní za bezpečnost potravin. Zejména pak pro vedoucí pracovníky, stávající i nové členy týmu HACCP.

Seminář je primárně určen pro výrobce potravin.

Seminář je primárně určen pro výrobce potravin.

Obsah kurzu

• přehled potravinářské legislativy,
• mikrobiologie potravin,
• nebezpečí z potravin,
• souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),
• struktura systému HACCP (postup zavádění),
• ověřování systému,
• zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami.

Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Používáme aplikaci ZOOM, není třeba její instalace.
Přístup do on-line učebny zasíláme spolu s prezentací v případě potvrzené úhrady den před konáním on-line výuky, a to zpravidla mezi 12:30 až 15:30.
Připojit se můžete z počítače i mobilu.
V průběhu můžete získat odpovědi na vaše dotazy.

Do 3 dnů po skončení on-line výuky obdržíte e-mailem odkaz se záznamem s platností na 7 kalendářních dnů.

Po celou dobu konání lze využít naši technickou podporu (tel. 777 741 787), se vším vám pomůžeme.

Pořízení zvukového či obrazového záznamu on-line vysílání není povoleno.

On-line vysílání je realizováno společností 1. VOX a.s.

Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Vybraný termín:

21.6.2021  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a tři ? Součet zapište číslicemi.