Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

HACCP - firemní stravování - online kurz

kurz

Základní info

Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. §19 zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb.). Provozovatelé jsou povinni pravidelně (nejméně 1x ročně) zajistit školení a vést o něm písemnou dokumentaci.
Obsah kurzu:
•    bezpečnost potravin a pokrmů - fyzikální, chemická a mikrobiologická nebezpečí
•    zdravotní stav pracovníků, infekční onemocnění a otravy z potravin
•    správná výrobní praxe
•    správná hygienická praxe
•    zásady desinfekce, dezinsekce a deratizace
•    osobní hygiena pracovníků
•    provozní hygiena
•    HACCP
•    Popis produktu
•    Popis použití produktu
•    Sestavení proudových diagramů
•    Hodnocení rizika
•    Stanovení kritických bodů a kontrolních bodů
•    Stanovení kritických mezí pro kritické body
•    Monitoring kritických bodů
•    Nápravná opatření
•    Ověření systému HACCP
•    Dokumentace systému HACCP
•    Přezkoumání systému HACCP
•    platná legislativa
•    kontrolní činnost dozorových orgánů

 

UPOZORNĚNÍ:
Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.

HACCP - firemní stravování - online kurz

Vybraný termín:

16.4.2021  Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.